Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30-32 évesen nehezebb teherbe...

30-32 évesen nehezebb teherbe esni, mint fiatalabb korban? Már 8 hónapja nem jön össze. Első baba lenne, de már kezdek nagyon türelmetlen lenni.

Figyelt kérdés
Hőmérőzök, így látom, hogy peteérés van. Februárban rákszűrésen is voltam, ott is mindent rendben találtak. Viszont komolyabb vizsgálaton még nem voltam. Várjak még?
2009. jún. 29. 17:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
31 eves vagyok ferjem mar tobb mint 40. Tavaly elsore osszejott nekunk a baba csak sajnos decemberben elveteltem 8 hetesen. Iden februartol kezdtunk ujbol probalkozni es most vagyok 6+3 hetes kismama. A masodik 4 honap alatt jott ossze. Meg nincs gyerekunk. Szivbol kivanom, hogy minel hamarabb sikeruljon nektek is!
2009. jún. 29. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várj.Én 32 vagyok tavaly elmentünk dokihoz, és kiderült, hogy a férjemnél van a bibi.Szóval én is várhattam volna akár 40 éves koromig is.Szerintem doki és ha nincs semmi baj akkor úgy is sikerül.
2009. jún. 30. 08:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek a sok kedves választ.
2009. jún. 30. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!