Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 18 évesen korai...

Szerintetek 18 évesen korai egy baba?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 08:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

oké, van munkátok, bocsánat.

Akkor ha te úgy érzed, hogy bírjátok azt, hogy mindketten suliba jártok, mellette dolgoztok, háztartást vezetsz és még hiányzik a baba akkor vágjatok bele. De azért gondolkodj előtte, mikor fogsz a babával törődni. Napi 24 óra.

2011. jún. 16. 15:28
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan 4.osztályosan mi munkátok lehet? Mert a fagyiárulás meg a pizzafutárkodás nem nagy meló...Vagy a diákmunka... ez nem elég...

aki próbálja őket lebeszélni hagyja, látom reménytelen... csak akkor nem értem miért tettél fel ilyen kérdést...

2011. jún. 16. 15:34
 23/33 A kérdező kommentje:
nem diákmunkát melózunk! rendes munkánk van!napi 12 órába nyáron minden nap suliidőbe csak hétvégén!
2011. jún. 16. 16:41
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Korai! Annak ellenére mondom ezt, hogy itt vagyok 18évesen és 10hetes terhesen. Szeptemberben kezdem meg az utolsó évemet, levelezősön fogok leérettségizni.

Párom 21éves, neki is van saját lakása.

én azt mondom, hogy várd meg legalább azt, hogy befejezzétek a sulit. Nem lesz egy leányálom 4-5hónapos babával készülni az érettségire. De én bevállalom.

Mi nem terveztük a babát, gyógyszer mellett fogant, de semmi pénzért nem vetetném el, még úgy se, hogy tudom, hogy a páromon kívül nem lesz más segítségem.

Nagyon gondoljátok ezt a babatémát! Nekem már most sem egyszerű...

2011. jún. 16. 16:50
 25/33 sumergo ***** válasza:
Korai. Fejezzétek be a sulit, legyetek 100 %-ig függetlenek a szülőktől, aztán hajrá!
2011. jún. 17. 11:29
 26/33 anonim ***** válasza:
51%
Nem lesz itt semmi gond hidd el. Remek anyuka leszel boldog baba várást.
2011. jún. 17. 12:32
 27/33 A kérdező kommentje:
köszi azon vagyok rengeteget olvasok meg minden párommal együtt hogy ne érjen minket meglepetés!remélem a baba is hamarosan jön bár este azt álmodtam hogy + lett a teszt :)
2011. jún. 17. 18:19
 28/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Én majdnem 20 évesen teherbe estem(nem tervezett volt) és meg szerettük volna tartani, de sajnos elvetéltem. Aztán pár hónap eltelt és úgy éreztük a párommal, hogy szeretnénk babát, azonnal összejött és ma már 1,5 éves. Szüleink jól reagáltak, bár korainak gondolták, de támogattak minket. Mikor teherbe estem fősulis voltam, de veszélyeztetett terhesként halasztottam. Mondtam, ha majd oviba megy én pedig iskolába. Mi az Anyukámmal lakunk, amivel nincs semmi gond. Párom dolgozik, úgyhogy nem vagyunk ingyenélők. Sokan mondták, hogy meg fogom bánni, hogy várni kellett volna még, de én nem így vagyok. Szeretem az Anyasággal járó dolgokat. Mindenki akkor legyen Anyuka amikor ő úgy érzi. Van aki 35 évesen van aki 18 évesen. Viszont az érettségit jó lenne szerintem a baba előtt letenni, könnyebb lenne.

2011. jún. 19. 13:17
 29/33 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem maradsz le semmiről, ha vársz még pár évet! Sokkal bölcsebb szülei lehettek, jobb anyagiakkal.

(30 éves kétgyermekes anyuka)

2011. jún. 19. 17:08
 30/33 anonim ***** válasza:
Én végig sem olvastam de biztos vagyok benne, hogy igen. :O
2011. jún. 20. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!