Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tegyem túl magam?

Hogy tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
Van egy testvérem, aki persze sokkal fiatalabb mint én(23vagyok). ÉS terhes. És azért mert felvette velem a versenyt, hogy melyikünk szül előbb. Nem csinál semmit, egész nap otthon fekszik, nem dolgozott, nem fog semmit kapni a GYESen meg a családin kívül. Elvárja hogy anyu tartsa el őket a hapsijával együtt most meg majd a gyereket is. Normál esetben az ember örülne ha a tesójának gyereke lesz. De ez nem így van sajna. És annyiszor mondta, hogy csak azért is előbb szül mint én. Ennyi rosszindulatot nem tudom honnan szedett össze. Az állandó szemétkedése, hazudozása velem kapcsolatban. Kicsit nehezen kezdem viselni. Az meg kivágta a biztosítékot, hogy versenyből lett terhes. És persze nyert, úgyhogy én most mondtam, hogy nem érdekel a gyerek téma innentől kezdve, lemondok róla. (Mi 5 hónapja szeretnénk.)
2011. máj. 19. 08:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Hát én sem, elhiheted.
2011. máj. 25. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!