Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

a kisfiam 18 hónapos. Még szoptatom őt, és a probléma gyakorlatilag ezzel függ össze..

a mellem olyan, mint két 70 éves herezacskó.. - bocs a kifejezésért -, nem tudok jobb hasonlatot, de ez meg is felel a valóságnak..

ha arra gondolok, hogy még mindig szoptatok, és a fiam erős és egészséges, akkor ez nem nagy ár,

ha elvonatkoztatok ettől, akkor viszont rosszul vagyok magamtól, a látványtól...

kicsik, lógnak, ráncosak... egyik jobban, minta másik..

27 éves vagyok. A párom, szeret, így, ahogy vagyok... de magamban mégsem tudok túl jutni ezen..

ha tükörben nézek, mindig rosszul leszek a látványtól..

hogy élitek meg a hasonló helyzetet?

2011. márc. 13. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyan nem szoptattam ilyen sokáig, de iszonyat a látvány. Megnyúlt a bőr, lógnak elég erősen.

Még gyűjtögetek, és műtét lesz a vége. Felvarrás. A méretével nincs gondom, így eszembe nem jutna implantátumot berakatni, de hogy tükörbe is tudjak nézni, muszáj lesz felvarratnom, mert szégyellem. Sajnos ez genetika (is), anyukámnak szintén ilyen lett. :(

Párom szintén úgy szeret, ahogy vagyok, de biztosan ő is boldogabb lenne, ha két szép kerek mellem lenne, nem ilyen pipazacskó.

2011. márc. 13. 09:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves első!Mennyibe kerül egy ilyen műtét?
2011. márc. 13. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek 430-ért csinálták meg a Margit-szigeten. De még nem néztem körül igazából. Annyi viszont szinte biztos, hogy 300 alatt nem nagyon lehet megúszni sajna. :(
2011. márc. 13. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:

hát, szép kis kilátások..

mikor lesz nekem 300 E Ft-om egy ilyen műtétre...

na, majd kitalálok valamit...

2011. márc. 13. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy próbáltad -e esetleg elkerülni, és ha igen sikertelenül? Én még csak most kezdtem el a szopiztatást, de már előre félek, már terhesség alatt is lógni kezdett.
2011. márc. 13. 11:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nem próbáltál még valami mell-feszesítő krémet? Talán van az AVON-nál, de a gyógyszertárban is lehet, hogy tudnak ajánlani. Egyébként csodálatra méltó, hogy szoptatsz, a legjobbat adod a babádnak, amit csak lehet.
2011. márc. 13. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én már nagyon sokfajta krémet kipróbáltam, többek között az Avonosat is, sőt, jártam mellfeszesítő vákuumos kezelésre is - csak a pénzt dobtam ki rá fölöslegesen, ilyen lógást nem lehet eltüntetni, és sajnos nagyon megelőzni sem. Éjjel-nappal melltartót hordtam, direkt olyan speciálisat, ami a megereszkedést gátolja, mindez hiába. Nekem sajna csak a műtét jelent majd megoldást, igazából majd olyan helyet fogok keresni, ahol egészségpénztári kártyát is elfogadnak, annyival kevesebb kp-t kell kiadni rá.

2011. márc. 13. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én "csak" 6 hónapig szoptattam, de sajna nekem is megereszkedett. A férjem engem is elfogad ilyennek. Én úgy vagyok vele, hogy sokat tornázok, hogy legalább a többi testrészem legyen feszes. Elfogadom magam ilyennek...
2011. márc. 13. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
én 11 hónapja szoptatok, és ugyan ez a helyzet. ráadásul, én csak egy mellből szoptatok, a bal mellemben már vagy 4 hónapja nincs is tej(vagyis van, de iszonyatosan minimális), tehát gyakorlatilag fél éve csak a jobb mellemből szopik. a bal kicsi, ráncos, lógó, a jobb nagyobb, viszont 2 cm-el hosszabb, csíkosak, laposak, lógósak! ráadásul még nem is adtam le a felesleget, szóval a fogyókúrámtól még jobban lógni fog. Én is gondolkodtam a felvarráson, de akkor meg annyira kicsi lenne, hogy el is tűnne szinte. Implantátumot pedig nem rakatnék, a bőr meg attól még ronda csíkos marad. engem is megvisel. ez van.
2011. márc. 13. 21:49
 10/10 xStefix ***** válasza:

Nekem a mérete lett kisebb a 3 év alatt, pedig eredetileg is kicsi voltam. A formájával szerencsére nincs külön gondom, de hát én se nagyon örülök. :(

Viccesen azt szoktam mondani apának, hogy ideje lenne már a kistesónak, hogy újra megnőjön - de magamban már én is elgondolkodtam a műtéten. Nálam már implant is szóba jönne. De a pénz, ugye...

2011. márc. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!