Hogyan tegyem túl magam rajta?
a kisfiam 18 hónapos. Még szoptatom őt, és a probléma gyakorlatilag ezzel függ össze..
a mellem olyan, mint két 70 éves herezacskó.. - bocs a kifejezésért -, nem tudok jobb hasonlatot, de ez meg is felel a valóságnak..
ha arra gondolok, hogy még mindig szoptatok, és a fiam erős és egészséges, akkor ez nem nagy ár,
ha elvonatkoztatok ettől, akkor viszont rosszul vagyok magamtól, a látványtól...
kicsik, lógnak, ráncosak... egyik jobban, minta másik..
27 éves vagyok. A párom, szeret, így, ahogy vagyok... de magamban mégsem tudok túl jutni ezen..
ha tükörben nézek, mindig rosszul leszek a látványtól..
hogy élitek meg a hasonló helyzetet?
Én ugyan nem szoptattam ilyen sokáig, de iszonyat a látvány. Megnyúlt a bőr, lógnak elég erősen.
Még gyűjtögetek, és műtét lesz a vége. Felvarrás. A méretével nincs gondom, így eszembe nem jutna implantátumot berakatni, de hogy tükörbe is tudjak nézni, muszáj lesz felvarratnom, mert szégyellem. Sajnos ez genetika (is), anyukámnak szintén ilyen lett. :(
Párom szintén úgy szeret, ahogy vagyok, de biztosan ő is boldogabb lenne, ha két szép kerek mellem lenne, nem ilyen pipazacskó.
hát, szép kis kilátások..
mikor lesz nekem 300 E Ft-om egy ilyen műtétre...
na, majd kitalálok valamit...
Első vagyok.
Én már nagyon sokfajta krémet kipróbáltam, többek között az Avonosat is, sőt, jártam mellfeszesítő vákuumos kezelésre is - csak a pénzt dobtam ki rá fölöslegesen, ilyen lógást nem lehet eltüntetni, és sajnos nagyon megelőzni sem. Éjjel-nappal melltartót hordtam, direkt olyan speciálisat, ami a megereszkedést gátolja, mindez hiába. Nekem sajna csak a műtét jelent majd megoldást, igazából majd olyan helyet fogok keresni, ahol egészségpénztári kártyát is elfogadnak, annyival kevesebb kp-t kell kiadni rá.
Nekem a mérete lett kisebb a 3 év alatt, pedig eredetileg is kicsi voltam. A formájával szerencsére nincs külön gondom, de hát én se nagyon örülök. :(
Viccesen azt szoktam mondani apának, hogy ideje lenne már a kistesónak, hogy újra megnőjön - de magamban már én is elgondolkodtam a műtéten. Nálam már implant is szóba jönne. De a pénz, ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!