Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tegyem túl magam?

Hogy tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
Van egy testvérem, aki persze sokkal fiatalabb mint én(23vagyok). ÉS terhes. És azért mert felvette velem a versenyt, hogy melyikünk szül előbb. Nem csinál semmit, egész nap otthon fekszik, nem dolgozott, nem fog semmit kapni a GYESen meg a családin kívül. Elvárja hogy anyu tartsa el őket a hapsijával együtt most meg majd a gyereket is. Normál esetben az ember örülne ha a tesójának gyereke lesz. De ez nem így van sajna. És annyiszor mondta, hogy csak azért is előbb szül mint én. Ennyi rosszindulatot nem tudom honnan szedett össze. Az állandó szemétkedése, hazudozása velem kapcsolatban. Kicsit nehezen kezdem viselni. Az meg kivágta a biztosítékot, hogy versenyből lett terhes. És persze nyert, úgyhogy én most mondtam, hogy nem érdekel a gyerek téma innentől kezdve, lemondok róla. (Mi 5 hónapja szeretnénk.)
2011. máj. 19. 08:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, megcsinálni egy gyereket nem nehéz, fel is kell nevelni. Arra pedig nem lehet büszke, hogy mások nyakán élősködnek... a másik pedig hogy ha ilyen felelőtlen hogy versenyezésből lett terhes akkor nem is lesz képes gyereket nevelni.
2011. máj. 19. 08:13
 2/21 anonim ***** válasza:

Én elhiszem,hogy rossz, de nem bántani akarlak, de 5 hónap még nem a világ vége. Van, aki 2-3 évig próbálkozik. Szóval kicsit erős ennyi idő után azt mondani,hogy nem érdekel!

Arról, hogy ő ilyen, nem igazán tudok mit mondani. Viszont azt látom,hogy téged a legjobban az zavar,hogy ő terhes lett. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.

Én pont a másik oldalon állok. Mármint én nem élek senki nyakán!:) De a sógornőm 4 évvel idősebb nálam a volt férjével egy évig próbálkoztak, amíg el nem váltak, nem jött a baba. Mi most kezdtünk neki a férjemmel és elsőre sikerült. Megértem,hogy féltékeny, van akinek egyből összejön, van sajnos akinek nem!

2011. máj. 19. 08:18
 3/21 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha most ezzel stuffolod magad még úgy se fog összejönni a hőn áhított baba. Próbálj örülni a testvéred terhességének és a babának. Hidd el ha nem ezen görcsölsz sikerülni fog. Bízz magadban, magatokban.
2011. máj. 19. 08:22
 4/21 anonim ***** válasza:

Még ö is gyerek ha ebböl versenyt csinál,inkább fogd fel ugy hogy te boldog vagy a pároddal,nem élösködtök anyukádon és másokon,nektek egy biztos családba születik MAJD meg a baba,kivánom h összejöjjön mihamarabb nektek is...nem baj ha ő pár hónappal fiatalabb lesz a tesodénál....

(ismerem az érzést,nálunk öcséméknél jött össze hamarabb,viszont ott az a baba pár hetesen elment....mire összejött nekik ujra addigra én is pocakos voltam)

2011. máj. 19. 08:43
 5/21 A kérdező kommentje:
Az nem zavar, hogy terhes, ne értsetek félre. Mert valahol az ember örül neki,én annak nem örülök hogy mióta kiderül még a saját anyám is engem piszkál hogy húzzak bele. Ezen nem tudok túl lépni. Azon hogy Ő megint alkotott és én vagyok baszogatva hogy húzzak bele. Meg örül neki az ember én fogom keresztelni ha megmarad.
2011. máj. 19. 08:43
 6/21 anonim ***** válasza:

Szia

Én 32 éves vagyok,a párommal 10 éve vagyunk együtt 7 év után álltunk rá a családalapításra,és tavaly decemberben született meg a kisfiunk.

5 hónap még nem vészes,a lényeg,hogy ne akard görcsösen! :)

Bocs,hogy ezt írom,de a húgod egyszerűbb mint egy fakocka.

Sok szerencsét!

2011. máj. 19. 08:56
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Off!Miért egyszerűbb a húga,mint egy fakocka?:))
2011. máj. 19. 09:06
 8/21 anonim ***** válasza:

Én sajnállak, meg átérzem a leírtakat, de azért ezt a mondatot talán át kellett volna gondolnod:

"Meg örül neki az ember én fogom keresztelni ha megmarad."

2011. máj. 19. 09:16
 9/21 A kérdező kommentje:

Igen, ha megmarad, mivel volt már vetélése, azt is leírtam. Azért írtam, hogy ha megmarad. Nem rossz indulatból.

Tudom, hogy nem sok az 5 hónap, nekem az a sok hogy most elkezdtek piszkálni.

2011. máj. 19. 09:24
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem barátnőm csinált versenyt a lánykérésből!Hát mondanom se kell h szánalmas volt mit meg hisztizett a gyűrűért a pasijának!De persze ez más!Itt egy kisbaba a tét!A testvéred hány éves?Azt írod te 23 és h ő sokkal fiatalabb....Anyukád ennek örül h tesód terhes?Meg ne haragudj,nem becsmérlem anyukádat,de az én anyukám ha pl 18 évesen(mert nekem ez a sokkal fiatalabb)terhes lettem volna...hát mindent csinált volna csak örülni nem örült volna neki!Egy tizenéves hány tapasztalatlanul,munka nélkül csak a saját anyjának csinálja a gyereket nem magának!

Én 24 éves vagyok,vőlegényem van,külön lakunk,de még így sincs meg a számunkra "tökéletes" körülmény a kicsinek,pedig majd bele halunk h már terhes legyek!

Tényleg ne hari,ha megbántottalak!

2011. máj. 19. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!