Hogyan tegyem túl magam egy tanár beszólásain?
Bár elég erősnek hittem magam, de ma mégis egy tanár beszólt többször is órán és azóta mind arra gondolok.
Pedig egy öreg tanárról van szó és a beszólásai sem voltak annyira durvák,de mégis zavar így utólag belegondolva,főleg, hogy én nem is szóltam vissza neki.
Hogyan tegyem túl magam ezen? Elhatároztam,hogyha jövő órán beszól akkor visszamondok neki,nem érdekel,hogy 1-est ad-e vagy sem.
Szerintetek? 16/L
K*rva mindegy miért szivatott,nekem legalábbis nem az ok számít,hiszen az ok elhanyagolható,tényleg
Még én is csodálkozom,hogy ilyesmin fennakadtam,dehát éppen ezért írtam a kérdést. Nem értem miért zavar ennyire,talán azért,mert vagy 10x is visszaakartam szólni és visszafogtam magam? Na ez lehetséges
Na az ok számít csak igazán!Ok nélkül beszól?Nem szóltál vissza, nagyon helyes.Ha nagyon korrekten akarod megoldani, óra végén kérsz tőle 5 percet és megkérdezed, hogy mivel szolgáltál rá és mit kifogásol, mert amennyiben hibáztál szeretnél változtatni...ect-rendkívül udvariasan tedd.Na ettől lesz igazán felnőtt megoldás.Lényeg:
1.Ha ok nélkül bántott, abba fogja hagyni, mert ciki lesz, hogy a tanítványa udvariasan próbál konfliktust megoldani-miközben nem hibás.
2.Élvezni fogod minden pillanatát a történteknek, mert hidd el, nem fogja tudni hová tenni az egészet.
3.Kb 10 pontot nősz a szemében-ha ez számít.-manapság nem divat korrektnek és egyenesnek lenni(sajnos).
4.Ha mégis hibáztál, megtudod miben és hol és orvosolhatod-hátrány, hogy ebben a helyzetben valóban ezt tanácsos tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!