Hogy tegyem túl magam?
Szia! Dehogy haragszom, teljes mértékben igazad van. Én is így gondolom. Nekem is szánalmas az egész.
És most döntöttem úgy, hogy nem foglalkozom az egésszel. Nem őrlöm magam, elengedem a fülem mellett amiket mondanak.
De örülök, hogy Te megértesz, és volt már más is ilyen szituba. Te érted miről beszéltem itt. :)
Szia!
Ne foglalkozz a tesóddal. A babája nem tehet róla amit a nővéred csinál az egészből (versenyt értem). Neked is lesz.
Nekem 6 hónapot kell várnom, hogy újra próbálkozhassunk, és nekünk se bíztos, hogy egyből összejön. Még nekem is fel kell épülnöm, mert 22 hetesen ment fel a kislányom az angyalokhoz. Én is nagyon szeretném, de majd jön mikor jönnie kell. Te se görcsölj rá. Meg gondolj bele. Te szeretni fogod, és nem egy verseny kedvéért. Neki viszont hogy fogja magát érezni a pici babája amikor felnő, és véletlenül megtudja, hogy csak azért van, mert tesód idióta és versenyzik. Ha vígasztal, nálunk minden gyerek egyenjogú, egyformán kap , de mégis mindíg a legkisebb van kényeztetve illetve több megengedve. Szóval minden rosszban van valami jó is. Legyen csak neki hamarabb, úgyis ha neked lesz a kisebb akkor meg azért fog írígykedni. Nem kell vele foglalkozni. Egyébként nem vagytok elkésve. Én idén leszek 29, de csak mostanra érezzük úgy hogy mindent meg tudnánk adni a picinek. Ti is külön éltek, már ez jó. Mert mi lesz tesódékkal, ha ne haragudj, de nem leszek a szüleitek, ki fog nekik segíteni???
Fel a fejjel, mikor nem is gondolsz rá jönni fog a gólya. Ha meg nem jön menjetek kirándulni egyszer Seregélyesre ott rengeteg gólya fészkel, hátha segít :). /nekünk segített, csak nem maradt meg :(/
Fel a fejjel te se sajnáltasd magad!!!
Tetszik ez a hozzáállás :)!!!
A válaszod előtt iró vagyok.
Szia!Én átérzem a dolgot!Én ugyan hugica vagyok,de a szitu majdnem ugyan az!Csak annyi,hogy Mi 19 hónapja próbálkozunk a férjemmel a nővérem meg a második hónapban terhes lett!Majd jöttek a rokonok,hogy "és Te?" "Nektek mikor jön???" NA,ha tudnátok,hogy mennyi mindent megtesz az ember..!!
Tudom mit érzel nem egyszerű...valahogyan túl kell esnünk rajta..!!
Hát, a húgod nem teljesen normális emberi lény az tuti... Ilyesmin versengni?? Hány éves egyébként? Azt írtad sokkal fiatalabb, mint Te..és Te 23 vagy.
Én is 23 vagyok és az én húgom 20 éves... (Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk egymással)
Megértem teljesen az érzéseidet. Annyira rossz, mert több tényező is közrejátszik, hogy most ennyire kellemetlenül érezd magad.
1. Már egy ideje próbálkoztok sikertelenül.
2. a Húgod nem, hogy támaszt nyújtana neked, még inkább lejjebb taszít lelkileg.. Elkezd versengni, hogy bebizonyítsa, neki hamarabb össze fog jönni az, ami neked már 5 hónapja nem.
Szerintem beszéld meg a húgoddal, hogy elég nevetséges, amit csinál. Ennek ellenére pedig, Te örülsz neki, hogy babát vár, ellenben vele, hogy semmi együttérzést nem tanúsít a te helyzeteddel kapcsolatban...
Ennyit tudsz tenni... Próbálj meg vele nem foglalkozni, és hidd el, hamarosan össze fog nektek is jönni a picibaba!! :) Én drukkolok!!
Egy 3 hetes kisbébi anyukája (23/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!