Hogy tegyem magam túl ezen a lelki problémán?
Az a helyzet hogy nov 2 től visszamegyek dolgozni,és annyira nincs kedvem ,félek az uj kollégáktól ,félek hogy fognak fogadni!!
Teljesen lekibeteg vok ,miatta!
Meg a 2napig nem látom majd a kisfiamat uána 2 napig igen de nem hinném hogy jót fog ez tenni a kisfiamnak ,2 éves!!
anyukámmal lesz majd mert ő nyugdíjas de ez engem nem nyugtat nagyon ,mert ugye egy kisgyereknek az anyukája mellett a helye!!
Mit tegyek teljesen kivagyok az egésznek a gondolatától is!!
Adjatok tanácsot kérlek!
Volt ,valaki ugyanebben a helyzetben?
Köszönöm előre is
Előre mondom nem a munkával van bajom ,mielőtt ezt irná bárki is!!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!
Csak tudod neked az ajó hogy karácsonykor otthon leszel vele én viszont nem biztos!!
Meg te csak 4 órában én meg 12 ben!!
Istenem ugy szeretnék egy normális beosztásu munkát amiben nincs hétvége és ünnepnap!
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek ,ok igazatok van kicsit lazábban kéne vennem ,ki tudja hogy alakul lehet tényleg minden jól sül el!!
Édesanyám azt mondta hogy ne foglalkozzak a kolégákkal nem azért megyek vissza hogy nekik tetszek !!
szép délutánt nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!