Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

Én halványan látom a fénynél de a képen már kevésbé:

[link]

2011. máj. 6. 21:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
mi lett?kismama vagy?
2011. máj. 8. 10:25
 22/30 A kérdező kommentje:

Nem csináltam tesztet, mert a párom azt mondta várjak még, és aztán ha az is pozi, akkor nagyobb lesz az öröm.

Megmutattam neki is a tesztet, ő is látja.

Ráadásul nem találtam itthon terhességi tesztet, csak ovu tesztet, úgyhogy holnap veszek, és majd kedd reggel megcsinálom. Vagy már délután is kimutatná szerintetek?

2011. máj. 8. 19:13
 23/30 anonim ***** válasza:
szerintem inkább reggel csináld majd, az a biztosabb.
2011. máj. 8. 19:28
 24/30 anonim ***** válasza:
na mi újsá????íjál már légyszi.
2011. máj. 10. 10:13
 25/30 anonim ***** válasza:
Na csináltál tesztet?
2011. máj. 10. 10:21
 26/30 A kérdező kommentje:

Tegnap délután vettünk tesztet, de csak egyet, és addig kerülgettem hogy még este megcsináltam.

Ez egy másfajta teszt mint az első, és ez is nagyon nagyon halvány. Én erősebbnek látom, mint az elsőt, de lehet hogy ez a képen sem látszik:

[link]

Ha kinagyítod azért lehet látni szerintem.

Lehet hogy csak én gondolom oda.

2011. máj. 11. 18:43
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát, én nem látom, de menj el dokihoz, ő tudja a biztosat megmondani. Én nagyon drukkolok!!! :-)
2011. máj. 11. 21:56
 28/30 anonim ***** válasza:

hát valami látszik, de ettől voltak már itt erősebb tesztek és azok nem voltak babásak. olyan becsapósak tényleg. volt itt akinek vagy 30.-an írtuk hogy tutira kismama, miért kérdezi egyáltalán és nem volt az....

menj el dokihoz.

én bemennék a nőgyógyászati sűrgősségire és azt mondanám, hogy van 2 pozitív tesztem (még ha nem is azok, de ők azt nem tudják), és fáj a hasam (hogy valami ürügy legyen rá hogy bementél) és hogy szeretnéd ha megnéznéek mert aggódsz.

Hallottam már hogy sokan csinálták ezt, úgyis meg kell hogy vizsgáljanak egy UH-val és akkor megtudnád...

menj és majd írj.

2011. máj. 12. 14:27
 29/30 A kérdező kommentje:

sajnos 10 nap késés után megjött :(

3 napnál többet soha nem késett!

2011. máj. 15. 18:34
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom:(
2011. máj. 16. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!