Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

Én halványan látom a fénynél de a képen már kevésbé:

[link]

2011. máj. 6. 21:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt (kinagyítottam)

Azt hittem csak szellemcsík, mert csak én láttam, de a 3. napra (minden nap teszteltem) már Apa is látta és végre el is hitte!

:D

Jövőhéten 12 hetes uh-ra megyünk!

Szorítok Nektek!

2011. máj. 6. 23:37
 12/30 anonim ***** válasza:

Van ott valami tényleg, és biztos vagyok benne, hogy élőben jobban látszik.

Viszont csak akkor reménykedj, ha erőset tesztelsz! Nekem volt ennél erősebb is mint a tied, de még mindig nem volt az igazi persze, de nekem forgatni se kellett úgy látszott és rózsaszín volt (több ilyen is volt) és doki nem látott babát mégsem!!

Úgyhogy ezek alapján Nagyon Drukkolok hogy egy nagyon erős pozit tesztelj!! Akkor reménykedhetsz már!

2011. máj. 7. 07:15
 13/30 anonim ***** válasza:
en is latom es ez nem szellemcsik...ismeteld meg holnap reggel mert mar sokkal erosebb lesz
2011. máj. 7. 08:37
 14/30 anonim ***** válasza:

Én nem látom sajnos. Nekem volt olyan tesztem amit itt mindenki látott és nem voltam terhes sajna pedig már 5 napja késett. :(

Nem azért írom, hogy elszomorítsalak hanem, hogy tudd van ilyen.

2011. máj. 7. 13:51
 15/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Nézd csak, ilyen volt:

[link]

Medi Lab...többet nem veszek!

2011. máj. 7. 13:53
 16/30 anonim ***** válasza:

az én elsö tesztemen se látszott,én is alig láttam,aztán két napra rá nagyon erös lett.teszteltél ma?mi lett?

utolsó: medi lab nekem is lett ilyen(2x is),söt ennél erösebb,és nem lett baba,viszont most 13 dpo-n nagyon erös csik lett rajta,szóval kétszer becsapott egyszer nem.

2011. máj. 7. 15:39
 17/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én látom a csíkot! Ha ez x-epil, azok egyébként is halványabban mutatják a babát (tapasztalat).

Tesztelj majd másik teszttel is... szerintem erősebb lesz más fajtával az a csík... :) Megy a drukk!!!! És írd majd meg mi lett az eredmény!

22 hetes km

2011. máj. 7. 15:43
 18/30 anonim ***** válasza:

Ja és az x-epil amikor negatív volt én bizony nem láttam rajta semmilyen csíkot! Medi-labról pedig már sok ilyet lehetett olvasni....

22 hetes km

2011. máj. 7. 15:46
 19/30 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg!!!!

Ma nem teszteltem, majd holnap reggel. One Step tesztem van itthon, a képen látható teszt is az.

4 éve próbálkozunk, orvosról orvosra járunk, mindig tesztelek, de soha nem volt még szellemcsíkom, de nem élem bele annyira magam.

Ami furi, hogy eddig a nemvárt elött a mellembe belenyilallt a fájdalom napi többször, meg ici pici görcsölgetés a hasamban. Ezek most nem voltak még. Semmit nem érzek, ez gond lehet?

2011. máj. 7. 20:39
 20/30 anonim ***** válasza:

Nyugi!!! Ilyenkor minden normálisnak számít! Tényleg ne éld még bele magad, de holnap tesztelj.

Én nagyon drukkolok Neked!!!!! Írj majd!

22 hetes km

2011. máj. 7. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!