Megnéznétek a tesztem? Nem tudom, hogy nem e csak én látom félre?
Figyelt kérdés
Megjött, de sok tünetem van, így csináltam egy tesztet. Íme az eredmény, de nem tudom, hogy csak rosszul látom e. Minden választ előre is köszönök.
2011. máj. 11. 19:46
3/14 anonim válasza:
olyan mintha lenne ott valami, de már sajnos én is jártam így, és nem volt baba, sajnálom
4/14 anonim válasza:
Én mintha látnék valamit....sok sikert:)
5/14 anonim válasza:
Sajna nem látok másik csíkot. Lehet hogy te élőben jobban látod, mint ahogyan a kép visszaadja. Drukkolok
6/14 anonim válasza:
a masoik csik, tesztcsik. ha a megadott ido utan nezed a tesztet az sokszor megjelenik. tehat a tesztet 10 percen belul kell kielemezni, 10 perc utan van h megjkelenik a tesztcsik. probald meg ujra holnap egy ujabb teszttel
7/14 anonim válasza:
szia nekem rögtön megjelent ugyan ott egy csík ahol te bejelölted de nem voltam babás
8/14 anonim válasza:
Én mintha látnék valamit de azért csinálj egy másik tesztet majd pár nap múlva!Drukkolok nagyon!
9/14 anonim válasza:
Nekem is volt 1x ott egy nagyon halvány csík amiből nem lett baba. Rá 1 évre lett pozitív tesztem, akkor egyből előjött mindkét csík erősen.
10/14 anonim válasza:
én látok egy halvány csíkot.
azért holnap reggel első vizeletből csinálj tesztet.
vkinek így is megjön !
azért menj el a dokidhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!