Megnéznétek nekem a tesztem? Tényleg jól látom, hogy pozitív? :-)
Figyelt kérdés
Ez volt az első clostys + inszemes hónapom. Hétfőre nem várom. A 11. napon volt tüszőrepedésem, ma vagyok a a 27. ciklusnapon.
Ti is látjátok halványan a második csíkot?
2011. febr. 19. 09:59
2/25 anonim válasza:
Látszik a második csík.Gratulálok!
3/25 A kérdező kommentje:
Ááá el sem hiszem! :D Remélem pár nap múlva erősebb lesz a csík és minden rendben lesz! :))
2011. febr. 19. 10:02
4/25 anonim válasza:
Helló!!Ez nem is halvány!!:-)
Gratula!!:-)
5/25 A kérdező kommentje:
És azóta egy picit erősödött a csík a teszten! :)
2011. febr. 19. 10:06
7/25 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek az hogy lehet, hogy a hormonértékeim jók lettek, a párom andrológiai eredménye is jó lett és csak inszemmel sikerült, ráadásul az elsőre?
2011. febr. 19. 10:09
8/25 anonim válasza:
Gratulálok!Együtt várhatjuk a babókánkat!:)
9/25 anonim válasza:
Kedves Kismami!
Olyan jó ilyet is olvasni itt, és nem csak a problémákat.
Gratulálok!
Régóta vártok a babára?
problémamentes 9 hónapot, és szülést kíváok.Meg bersze egészséges kisbabát:)
Egy leendő "2 csíkos" nő
10/25 A kérdező kommentje:
Már több mint egy éve próbálkoztunk. Voltam már hormonvizsgálaton, és átjárhatóságin, ott minden rendben volt. Ezután felírta az orvosom a Closty-t, majd kaptam tüszőrepesztőt és megcsinálta az inszemet.
Köszönöm a kedves szavakat! :)
2011. febr. 19. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!