Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek nekem a tesztem?...

Megnéznétek nekem a tesztem? Tényleg jól látom, hogy pozitív? :-)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ez volt az első clostys + inszemes hónapom. Hétfőre nem várom. A 11. napon volt tüszőrepedésem, ma vagyok a a 27. ciklusnapon.

Ti is látjátok halványan a második csíkot?

2011. febr. 19. 09:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Kétség nem fér hozzá,kismama lettél!!!!

Szép pozi ez a teszt!

Dratulálok!!

2011. febr. 19. 10:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Várjál már!

Mikor kaptad a tüszőrepesztőt?Mert ha 2 hete,akkor attól is lehet pozitív!!Nem viccelek,sajnos.Abban van olyan hormon,ami megtéveszti a hcg-tesztet.

Nem tudom,ezt az orvosok miért nem mondják...

2011. febr. 19. 11:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
a szuri 10 nappal a beadas utan kiurul ezert lehet orulni a pozitiv tesztnek a 11. napon...gratula ketseg sem ferhet hozza hogy terhes vagy
2011. febr. 19. 12:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul erősödik a csík, nem halványul. Úgyhogy tessék örülni!!! Gratulálok kismami!

Azzal pedig ne foglalkozz hogy hogy sikerült összehozni ezt a picikét, az eredmény a lényeg! :-)

2011. febr. 19. 13:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Először is gratulálok kismama:)) Boldog baba várást, kérdezted, hogy mindkettőtöknek rendbe minden és mégse jött csak így össze, tudod nekem a dokim azt mondta, hogy olyan sok nőnek nincs rendben a hüvelyi ph értéke, és el van savasodva, hogy esélyük sincs a spermák nagy részének oda érnie ahova kell, mert elpusztulnak idő előtt, ezért érdemes ph teszteket csinálni és ha túl savas akkor lúgosító diétát tartani, növeli az esélyeket.
2011. febr. 19. 14:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Biztos nem a tüszőrepesztőtől lett pozitív, mert hétfőn, a 10 nappal a tüszőrepedés után negatív volt és csak most lett pozitív! :))
2011. febr. 19. 14:19
 17/25 A kérdező kommentje:
És ez biztos nem szellemcsík? Meg tudná nekem valaki nézni? Köszi!
2011. febr. 19. 14:22
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem szellemcsík nyugi van:)) most már tessék elhagyni ezt az oldalt és nem agyalni azon, hogy szellem vagy nem:)
2011. febr. 19. 14:30
 19/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Szeretném megkérdezni,hogy hol végezték el az inszeminációt?

A következő ciklusban mi is inszemre megyünk.

2011. febr. 19. 16:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Szegeden.
2011. febr. 19. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!