Megnéznétek nekem a tesztem? Tényleg jól látom, hogy pozitív? :-)
Figyelt kérdés
Ez volt az első clostys + inszemes hónapom. Hétfőre nem várom. A 11. napon volt tüszőrepedésem, ma vagyok a a 27. ciklusnapon.
Ti is látjátok halványan a második csíkot?
2011. febr. 19. 09:59
11/25 anonim válasza:
Kétség nem fér hozzá,kismama lettél!!!!
Szép pozi ez a teszt!
Dratulálok!!
12/25 anonim válasza:
Várjál már!
Mikor kaptad a tüszőrepesztőt?Mert ha 2 hete,akkor attól is lehet pozitív!!Nem viccelek,sajnos.Abban van olyan hormon,ami megtéveszti a hcg-tesztet.
Nem tudom,ezt az orvosok miért nem mondják...
13/25 anonim válasza:
a szuri 10 nappal a beadas utan kiurul ezert lehet orulni a pozitiv tesztnek a 11. napon...gratula ketseg sem ferhet hozza hogy terhes vagy
14/25 anonim válasza:
Ráadásul erősödik a csík, nem halványul. Úgyhogy tessék örülni!!! Gratulálok kismami!
Azzal pedig ne foglalkozz hogy hogy sikerült összehozni ezt a picikét, az eredmény a lényeg! :-)
15/25 anonim válasza:
Először is gratulálok kismama:)) Boldog baba várást, kérdezted, hogy mindkettőtöknek rendbe minden és mégse jött csak így össze, tudod nekem a dokim azt mondta, hogy olyan sok nőnek nincs rendben a hüvelyi ph értéke, és el van savasodva, hogy esélyük sincs a spermák nagy részének oda érnie ahova kell, mert elpusztulnak idő előtt, ezért érdemes ph teszteket csinálni és ha túl savas akkor lúgosító diétát tartani, növeli az esélyeket.
16/25 A kérdező kommentje:
Biztos nem a tüszőrepesztőtől lett pozitív, mert hétfőn, a 10 nappal a tüszőrepedés után negatív volt és csak most lett pozitív! :))
2011. febr. 19. 14:19
17/25 A kérdező kommentje:
És ez biztos nem szellemcsík? Meg tudná nekem valaki nézni? Köszi!
2011. febr. 19. 14:22
18/25 anonim válasza:
Nem szellemcsík nyugi van:)) most már tessék elhagyni ezt az oldalt és nem agyalni azon, hogy szellem vagy nem:)
19/25 anonim válasza:
Gratulálok!
Szeretném megkérdezni,hogy hol végezték el az inszeminációt?
A következő ciklusban mi is inszemre megyünk.
20/25 A kérdező kommentje:
Szegeden.
2011. febr. 19. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!