Megnéznétek nekem ezt az ovu tesztem?
Figyelt kérdés
tudom hogy 2 án volt ovum mert éreztem is igazából kíváncsiságból csináltam kétnaponta, és akkor tényleg jól müködök, már csak az a kérdés ha 2 án együtt voltam a párommal és megszakítással védekeztünk akkor lehetek terhes? meg lehet hogy került is belém valamennyi sperma a kezéről,2011. máj. 4. 13:36
2/18 A kérdező kommentje:
2011. máj. 4. 13:38
3/18 A kérdező kommentje:
ttp://kepfeltoltes.hu/view/110504/ovu_teszt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2011. máj. 4. 13:39
6/18 anonim válasza:
azt tedd fel, ami a fórumokhoz van, direkt link a képhez
vágólapra másol, itt meg beilleszt és kész
7/18 A kérdező kommentje:
na végre az utsó a jó, még nem csináltam ilyet azért nem tudtam, bocsi, létszi létszi válaszoljatok nekem!!!
2011. máj. 4. 13:41
8/18 A kérdező kommentje:
az utolsót megpróbáltam és azt nekem behozta bár lehet elég halovány :( mármint a kép.
2011. máj. 4. 13:44
9/18 anonim válasza:
Igen, másodikán volt ovud, és igen, van rá némi esély, hogy teherbe estél. Bár nem sok, de azért van.
De ha megkérdezhetem, ha gyereket akartok, akkor miért megszakításos? Ha meg nem akartok, minek tesztelsz? Bocsi, de nem nagyon értem.
10/18 A kérdező kommentje:
hát igazából a teszt kíváncsiság volt még soha nem próbáltam, csak annyit olvastam itt róla és gonltam végül is miért ne legyek tisztába a szervezetem müködésével, meg az az igazság hogy én szoktam érezni tök pontosan a 14. napon hasfájást nem is kicsit, és gondoltam megnézem hogy tényleg azt érzem e, volt egy barátnőm aki mindig mondogatta hogy ez az ovulációs fájása van neki és egyszerüen kíváncsi voltam, hogy akkor nekem is az e. és tényleg hietetlen, legalább is nekem tetszik hogy igy tudom követni a dolgokat hogy mi zajlik bennem. nem?
2011. máj. 4. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!