Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek nekem ezt az ovu...

Megnéznétek nekem ezt az ovu tesztem?

Figyelt kérdés
tudom hogy 2 án volt ovum mert éreztem is igazából kíváncsiságból csináltam kétnaponta, és akkor tényleg jól müködök, már csak az a kérdés ha 2 án együtt voltam a párommal és megszakítással védekeztünk akkor lehetek terhes? meg lehet hogy került is belém valamennyi sperma a kezéről,
2011. máj. 4. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Így már értem. Logikus. Így már tudod, hogy amikor úgy érzed, hogy peteérésed van, akkor tényleg az van. :)
2011. máj. 4. 13:48
 12/18 A kérdező kommentje:
ja és még egy kérdés ha lehet, most csináltam ugye két napra rá, tehát már elmult az ovum, meg már nem is érzem, akkor miért majdnem ugyan olyan a két csík még ma is persze nem erősebb de hát majdnem ugyan olyan erősségü, picit halványabb,az miért van?
2011. máj. 4. 13:49
 13/18 A kérdező kommentje:
igen :) és ez szerintem tök jó hogy igy megérzem, vagy nem jó? én örülök neki, vagy ne örüljek? mert igazából fáj nagyon de hát vannak fájdalmak amik jók,vagy nem?
2011. máj. 4. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt ovu után. Semmit nem jelent!

Mi egyébként másfél szeretkeztünk megszakítással, nem lettem terhes. Most első hónap, hogy nem védekeztünk és már babás vagyok!:)

2011. máj. 4. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:

Én már csak azt nem értem,hogy ha csak kíváncsiságból csinálod a tesztet,ami egyébként szépen mutatja is az ovulációt,akkor legalább azon a napon miért nem védekeztek rendesen?

Úgy értem te is tudod,hogy ez a legtermékenyebb nap,ha nem akarsz még gyerkőcöt,mimért nem vigyáztok jobban?

Főleg így,hogy tényleg tudod napra pontosan a dátumot...

Ne érts félre,nem kötekedni akarok,csak nem értem.

Amikor mi még nem akartunk gyereket,akkor MINDENT elkövettünk annak érdekében,hogy ne is legyen.

Amikor már szerettünk volna,akkor meg MINDENT elkövettünk annak érdekében,hogy legyen.

2011. máj. 4. 13:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Háááát most mit mondjak... azért nem bánnám??? ::)
2011. máj. 4. 13:59
 17/18 A kérdező kommentje:
meg lehet hogy ebben szerencsém van hogy ilyen frankón müködik a testen mondhatni napra pontosan, de másban szerintem nincs ugyhogy szerintem ugyse leszek igy terhes :(
2011. máj. 4. 14:00
 18/18 A kérdező kommentje:

13:54 es

akkor nem kell aggódnom hogy az miért olyan csik a mai? semmi gond nincs azzal? mert gondolom már vége az ovu nak meg minden ilyennek, egyszerüen csak ugy maradt a csík?? :)

2011. máj. 4. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!