Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek az ovu tesztem?...

Megnéznétek az ovu tesztem? Ez már pozitív?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 21. 08:31
 1/4 anonim válasza:
Nekem mikor pozitív a tesztcsík sokkal erősebb a controlcsíknál és ugyanolyan vastag!A képen ha jól látom a széle erősebb szint mutat,szerintem ez még nem pozitív! De próbálkozz tovább,holnap és holnapután is! És közben ne hagyjatok ki egyetlen napot sem! Sosem tudni,létezik spontán ovuláció is!
2011. ápr. 21. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ennél erősebb ovutesztem nem is volt, és én azt pozitívnak vettem :) Jól tettem, mert pár napja pozitív lett a hcg tesztem is :)
2011. ápr. 21. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Óriási gratula az utolsónak!

A kérdezőnek: nekem is ilyen szokott lenni, mikor pozitív. Ennél nem szokott erősebb lenni.

2011. ápr. 21. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Valaki pozitívnak ítéli meg ,valaki szerint negatív. Jó lenne ha egy kicsit egyértelműbb lenne a változás!Köszi a válaszokat!Talán ma délután kiderül a következőből.Csak győzzem kivárni.
2011. ápr. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!