Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy megértünk a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés
Vagy sosem múlik el az az érzés, hogy jézus, ezt nem lehet visszacsinálni, ha belekezdünk?
2011. ápr. 11. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valakiben nincs meg alapból 25-30 évesen az az érzés, hogy nagyon gyereket akar, és ezért mindent háttérbe szorítana, akkor nincs semmi értelme, mert csak a kicsi látja majd a kárát. Persze legyen meg a biztos anyagi háttér is, mert annak a hiányát is a gyermek szenvedi majd el.
2011. ápr. 11. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak erre tudtam gondolni minden nap, hogy babát szeretnék, aztán megtettem mindent azért, hogy legyen is.

11+1 km

2011. ápr. 12. 08:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi is arra gondolunk, hogy mennyire szeretnénk egy kicsit, anyagilag is jöhet, korban sem vagyunk fiatalok hozzá (Én 24 a férjem 32) de közben mindig megjelenik az az érzés is, hogy atya isten, ha egyszer belekezdünk nem lehet visszacsinálni, és ez nem egy kis dolog. Félelmetes is! És most nem tudom, hogy ez normális-e vagy azért van, mert annyira nem is akarjuk.
2011. ápr. 12. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én ilyenre sose gondoltam hogy mi lesz ha összejön és nem tudjuk vissza csinálni. :)
2011. ápr. 13. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!