Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék teherbe esni,...

Szeretnék teherbe esni, ugyanis már eros anyai osztoneim vannak, de sajna úgy érzem hogy ez nem a megfelelo ido a gyerekvállalásra a párommal, mivel sok a gondja, eléggé leterhelt, es nem tudom mit tegyek hogy ne vágyódjam ennyire baba után?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad valamivel, mondjuk tanulj nyelvet, vagy próbálj ki új recepteket, menj kávézni délutánonkét egy barátnővel, nem tudom. Nem írtad hogy hány éves vagy, nehéz így válaszolni, de szeretnék segíteni, én is voltam hasonló helyzetben, akkor én kötöttem. :)
2010. jan. 29. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én beszélgettema párommal erről, mert mi is iszonyatosan sokat dolgozunk és leterheltek vagyunk minden szempontból, de ő másképp reagált, mint vártam. Azt mondta, egy pici baba lenne a napsugár a nap végén, amiért érdemes minden nap nekifutni a következő körnek. Talán beszélgess vele erről, mert nem biztos, hogy ellene lenne, sőt! Talán a sok stressz mellett ő plusz boldog perceket csempészne az életetekbe. Egy próbát megér, szerintem beszélgess vele erről őszintén!
2010. jan. 30. 09:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazából 23 éves vagyok,világjárta és 2 nyelvvizsgával.fozni szeretek csak nem mindig jut rá hétkoznp idom mert konyvelonokent dolgozom,mégis ugy érzem megérett a pillanat nálam a gyerekvállalásra.nagyon jó a kapcsolatunk a párommal.már beszélgettunk a baba témáról,nagyon szeretne o is.1 hónapja még próbálkoztunk is de most annyi teher nehezedett ránk hogy hirtelen tartózkodó lett és nem merem bojgatni ezt a témát nála, legalábbis egyenlore.pedig az életunket megnyugtatná egy pici baba.igy hát egyedul maradtam a vágyammal és próbálom egy kicsit csititgatni magamat.jogsim még nincs ugyhogy azt hiszem elmegyek és bevállalom az autósulit.:)
2010. jan. 30. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ötlet!

Mire leteszed a forgalmi vizsgát,lehet meg is érkezik a pocakodba a kis jövevény:)

2010. jan. 31. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
hát remélem minden rendbe jon mielobb,és így lesz ahogy mondod.bár már ott tartanánk.nehéz ez az idoszak a kapcsolatunban,csak remélem hogy hamar vége lesz és kibírjuk ezt a sok nehézséget.
2010. jan. 31. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:

nehézséget nem old meg egy baba.

Most 2 éves a kislányom és félelmetes mekkora felelősség nehezedett rám az első napon, amikor hazahoztuk. Még aludni is alig mertem, mert addig ki figyeli stb... Persze ez elmúlt.

Nem vagyok egy ijedős, de akkor nagyon jó volt hogy apa vállvetve ott volt velem.

2010. jan. 31. 22:23
 7/7 A kérdező kommentje:
igen,ebben egyeteértek veled,és igazad van.persze én sem a probléma megoldaséra szeretnék gyereket.hanem remélem hogy hamar vége lesz ennek az idoszaknak és lesz tobb idonk egymasra és egy picire.:)
2010. febr. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!