Csajok, ti hány évesek vagytok? Már csak azért kérdezem, mert ismerőseim túl fiatalnak tartanak gyerekvállalásra.26 vagyok ás mindenem megvan: stabil házasság, jó munkám, lakásom, kocsim.
26 évesen szültem az első gyerkőcöt, másodikat 28 évesen. Főiskolát végeztem, dolgoztam 4 évet, saját lakásunk és autónk volt. Mi kellhet több? Én nem éreztem magam fiatalnak a szüléshez, én akkor éreztem elérkezettnek az időt!
Ne hallgass másokra, te vállalod a babát, nem ő, nem neki kell felnevelni, így ne ő döntse el, hogy te fiatal vagy még a szüléshez, vagy sem!
Szerencsés vagy.
32 vagyok, két 3 év alatti gyermekkel.
36 eves vagyok es "oreg" 34+6 kismama. En azt mondom, hogy 26 evesen nem vagy tul fiatal. 16 evesen lennel az! Ha en megtalaltam volna a gyermekem apukajat korabban mar mi is tul lennenk a gyerekvallalason es nem kellene azon rinyalnom, hogy nem akarok amnio tesztre menni mert elmultam 35.
Anyum mellesleg 26 volt mikor engem szult.
Tessek belevagni! Nem tudhatod, hogyan fog menni a dolog, meddig tart majd teherbeesni. Sajnos ahogy itt lehet is olvasni, nem mindenki esik azonnal teherbe ami aztan panikot okoz, gorcsolest ami aztan megjobban megneheziti a dolgokat. Bele kell azt is szamitani, hogy esetleg elvesztheted az elso babat az elso 12 hetben - ez nem ijesztgetes csak velem megtortent - szoval sok faktor van.
Kit erdekel mit mondanak masok????!!!!
Mindent bele! Nyugodt babavarast es szepseges kisbabat kivanok neked!
Már 2 éve probálkozunk ás sokan azt mondják túl korai (beleértve a szüleimet és a páromat is, habár ő nem ellenkezik csak azt mondja, hogy még "úgysem késtem le semmiről")
Annyira egyedül érzem magam ebben a harcban :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!