Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, ti hány évesek vagytok...

Csajok, ti hány évesek vagytok? Már csak azért kérdezem, mert ismerőseim túl fiatalnak tartanak gyerekvállalásra.26 vagyok ás mindenem megvan: stabil házasság, jó munkám, lakásom, kocsim.

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 14:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 27 vagyok most várom a második babám az e4lsőt 25 évesen szültem.

Nem vagy túl fiatal a gyerekvállalásra!

16-17 évesen túl fiatal az ember nem 26 évesen.

2010. szept. 21. 14:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31 vagyok és még csak az első babát szeretnénk de azt már három éve,eddig sajna sikertelenül így ha egyszer sikerül is nem tudom lesz-e tesója mert már így is öregnek érzem magam!

Ha férjnél vagy jó házasságban és külön háztartásban,munkával akkor a férjeden kívül másnak nem nagyon van beleszólása abba,hogy mikor szeretnétek babát!Nem is kell mondani senkinek végülis ti ketten már egy külön család vagytok tehát a gyermekvállalás csakis a kettőtök dolga!Ha mindketten szeretnétek ne is foglalkozz az ellenző táborral vagy ha nem hagynak fel legalább egy értelmes indokot adjanak ne azt,hogy fiatal vagy!!!

Egyébként kik azok akik így gondolják?Szülők,szomszédok,barátok?

2010. szept. 21. 14:28
 13/29 anonim ***** válasza:

A korod a legideálisabb a gyermekvállaláshoz. Fiatal a tested, életerős vagy, minden adott a gyermekhez. Én is 26 vagyok és az elsőt várom. :)

Gondolj bele, anyósom 25 évesen ment férjhez, már akkor is azt mondták neki, hogy vénlány marad. Rá néztek furcsán, mert 27 évesen szült először. Pedig nem volt régen, csak 30 éve. :)

2010. szept. 21. 14:31
 14/29 anonim ***** válasza:

Meg én még annyit fűznék hozzá, hogy most úgyse lehet tudni, hogy mikor sikerül a baba, az is lehet, hogy próbálkozunk, próbálkozunk, de hiába és eltelnek még évek is, mire összejön... És akkor még hol van a 2. gyerek?

Na én úgy vagyok vele, hogy 1 baba mindenképp kell, így lesz a család. A 2.-at akkor fogom majd bevállalni, ha el tudjuk tartani! De 1 szerintem mindenképp belefér és kell is!

2010. szept. 21. 14:33
 15/29 A kérdező kommentje:
Hát ismerősök vélemenye annyira nem is érdekel csak inkább kiakadtam, viszont sokkolo volt a szüleim részéről hallani hogy korai es a páromtol, hogy "nem késtem le semmiről"
2010. szept. 21. 14:36
 16/29 anonim ***** válasza:

Most olvastam az ellenző tábort!Szüleid szemében mindíg is gyerek maradsz,az ő kicsi lányuk így látnak fiatalnak!Párod pedig csak nem akarja,hogy túlzottan letörj a sikertelenség miatt!

Ha tudatosan próbálkoztok már két éve és nem sikerül beszélj pároddal és menjetek kivizsgálásokra mert jobb előbb a szülők meg úgyis a világ legboldogabb nagyszülei lesznek ha megtudják,hogy jön az unoka!

Sok sikert!

2010. szept. 21. 14:36
 17/29 anonim ***** válasza:

Én 40 vagyok, és babát szeretnék újra. Az elsőt 19 évesen a 2-at 22 a 3.-at 25 évesen szültem.

Nincs korán, és nincs későn...

2010. szept. 21. 14:39
 18/29 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 26 éves vagyok és 18 hetes terhes! Nekem mindenki azt mondta, benne vagyok a korban, hogy gyereket vállaljak. Régebben másképp volt, mint manapság. Mivel anyu a bátyámat 20 évesen szülte. A mai világban inkább minél később vállalnak a párok gyereket, különböző okok miatt. A párom mielőtt megismert volna nem akart sem megnősülni, sem gyereket vállalni. 3 éve vagyunk együtt, 1 éve házasok, és már alig várja hogy megszülessen a kisbabánk. :)
2010. szept. 21. 15:01
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ideális a korod. HA valóban 2 éve próbálkoztok, akkor kérj időpontot kivizsgálásra, mert ott valmainem stimmel s évekbe tellhet, ha tényleg egyikőtöknek baja van... És te se rágódsz a sikertelenségen, mert legalább történik valami...
2010. szept. 21. 15:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Én most 23 vagyok, és 18 hetes terhes. Én mindig úgy gondoltam, hogy az első babát 25 éves korom előtt szeretném. Mire megszületik a csöppöm, épp betöltöm a 24-et.
2010. szept. 21. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!