Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, ti hány évesek vagytok...

Csajok, ti hány évesek vagytok? Már csak azért kérdezem, mert ismerőseim túl fiatalnak tartanak gyerekvállalásra.26 vagyok ás mindenem megvan: stabil házasság, jó munkám, lakásom, kocsim.

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 14:05
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát már az összes kivizsgálás megvolt, az okok is megvannak miért nem jön a gólya.
2010. szept. 21. 15:23
 22/29 anonim ***** válasza:

én 24 vagyok!

szerintem is a szüleid és párod ezt azért mondják, hogy ne törj le!

Én a munkahelyemről érzem ezt a nyomást, hogy mi szülni akarsz? mert hogy a 30körül a divat... Pedig az összes idősebb kolléganő 19-20évesen szült a szülők nyakára...

Senki más nem szól bele, a család sem, hisz a feltételek adottak hozzá.

A többi a te döntésed.

Szóval ez butaság. És csak nyugtatásul írják.

Mielőbbi babaáldást!

2010. szept. 21. 15:49
 23/29 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok.Szintén megvan mindenem,saját házam,kocsim van,hitelem nincs már.(nem örököltem vagy ilyenek,vettem egy házat hitelből,felújítottam,ezután többért tudtam eladni,így kifizettem a hitelt és vehettem hitelmentesen sajátot,de hitel nélkül nem tudtam volna megvenni 18 évesen az elsőt)

Munkám is van,bár gyűlölöm,de van.Ami picit gond,hogy a Vőlegényem is fiatal,22 éves,de mindegy,szeretnénk gyereket,ez a lényeg.Inkább a szülei ellenzik,de mivel soha nem voltam/voltunk másra szorulva,így nem kérdezzük őket :-)) de szerintem csak azért,mert Páromnak nincs melója.

2010. szept. 21. 16:10
 24/29 anonim ***** válasza:
25 vagyok,2 gyerekem van,3 év alattiak.Nyugalom,ő tudja,mikor kell jönni,csak ne görcsölj rá,és meg lesz az eredmény!
2010. szept. 21. 16:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Szia 25 éves vagyok 2 kisfiam van 4 éves és 1 éves és melette nekünk is van saját lakás munka hely . Minket is lebeszéltek sokan annak idején de hát még nem ők tartják el a gyerekünket hanem mi addig hagyd döntsem el én sőt legszívesebben beválalnánk 4 évben belül egy harmadikat is.
2010. szept. 21. 17:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Hidd el, sokkal jobb ez így, hogy ilyen a család hozzáállása.

Gondolj bele milyen rossz lenne ha a férjed már rád sem tudna nézni a stressztől, a szülők meg mindig azt kérdezgetnék, hogy még mindig nem sikerült? Na, az gáz lenne.

Én 25 vagyok, jövőre szeretnénk babá, ha minden összejön.

Már majdnem ezt is későinek érzem.

Ez nem kor, hanem érettség kérdése.

2010. szept. 21. 20:40
 27/29 anonim ***** válasza:

Szia.32éves vagyok és van egy 2éves kisfiam,és most gyúrunk a tesóra:-).Szerintem nem vagy fiatal a babaváráshoz,mindenki maga tudja,hogy mikor érik meg az anyasághoz.Én kb.28évesen éreztem ezt először,aztán végül 30évesen lettem anyuci,addig meg dolgoztunk ezerrel,hogy meglegyen a babának minden:D.Sok sikert,és ne hallgass senkire,legyen ez a ti döntésetek.

Üdv

2010. szept. 21. 21:29
 28/29 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok,és babát várunk a párommal,aki 27.Felelősségteljesen gondolkodunk,van munkánk,kocsink,házunk,kevés hitelünk,6 éves a kapcsolatunk...szerintem nem kor függő a dolog.
2010. szept. 21. 21:37
 29/29 anonim válasza:
szia! szerintem egyaltalan ne azt tartsd szem elott h mit mondanak az ismeroseid hanem azt h te mit szeretnel vegulis a te csaladi eleted..... en 21 vagyok es a parommal mar nagyon szeretnenk babat okt.elsejere nemvarom..... drukkolok neked
2010. szept. 24. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!