Lányok, Ti hogy készültök a gyerekvállalásra?
Jövő januárban v még idén decemberben szeretnénk nekiállni a 2. babának.
sport? pff
cigi? sose volt.
diéta: inkább bio és egészséges ételek minimális mükaja.
fogyó? 4-5 kg- ha lecsúszik nem fogok tiltakozni.
vitamin? elevit már a tervezéskor - az első babánál is szedtem.-
más? méregtelenitő naturland tea, sok viz fogyasztás no alkohol, sok séta.
Egy évvel a baba előtt leszoktam a cigiről (utána még fél éig kocáskodtam).
Az első próbálkozós hónapban elkezdtem vitamint szedni (Femibion) a következőben aztán meg is termékenyültem.
Sportolni mindig sportoltam, abból visszavettem kicsit (lovaglás).
Azt viszont tudom, hogy komoly túlsúly esetében ajánlott a diéta.
cigi: soha nem cigiztem (pontosabban nem szoktam rá)
sport: nincs rá szükségem (szép alakom van)
diéta: erre sincs (de néha előfordul, hogy tartok egy pár napos joghurt kúrát)
fogyó: erre aztán végképp nincs szükségem eddig
vitamin: jelenleg Elevitet szedem, de nincs annyi pénzem sajnos hogy minden hónapba megvegyem
igen, igen, cigiről leszokás az éppen tart.
sportolni már jóideje sportolok, azt nem is akarom abbahagyni, csak a nehéz edzéseket az első két hétre igazítom
diétázni kifejezetten nem diétázom, de odafigyelek a rendszeres és egészséges(ebb) étkezésre. nem mindig megy.
multivitamint és folsavat szedek, iszom a cickafark-palástfű teát, de ebben a hónapban két nappal korábban jött meg, nem biztos, hogy emiatt, de ha most is bezavar a ciklusomba, akkor abbahagyom.
amúgy elmentem kivizsgáltatni magam, mert van egy "kis" fejlődési rendellenességem, és szerettem volna tisztában lenni vele, hogy mik a kockázati tényezők és az esélyek így.
de szerintem ez mind mind nem kellene, mindent ugyanúgy csinálni, mint azelőtt és nem rágörcsölni - ami a legnehezebb része, ugye.
meg egyébként is, olvasgatom a kérdéseket, szerintetek nem kattanunk bele rövid időn belül a görbeelemzésbe, ovulációs teszt-mizériába, az ajánlott gyógyteák sorába, tippekbe, trükkökbe, taktikákba, módszerekbe. tele van a fejünk ilyenekkel, és másra nem jut idő.
én azt mondom, hogy nem kell/kéne ezen agyalni, sőt, inkább kihasználni az időt, amíg kettesben vagyunk, és mindent megvalósítani, amit a gyerek után már nem, vagy csak nehezen lehet.
Bocsánat a kifakadásért, de én már tényleg kezdek beleketyósodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!