Hogy készültök a terhességre?
Nevetni fogtok: 1. babát lefekvéskor a férjemmel mindig "hívtuk", hogy költözzön be a pocimba. 1.hónapban összejött. 2.baba nem jött össze rögtön, ezért szóltam a kisfiamnak, hogy ő is hívja már a tesót. Következő hónapban ő is összejött. :)
Egyébként lefogytam annyira, hogy nyugodtan hízhassak a terhességem alatt valamennyit, szedtem a Gravidát, és mindent rendeztem a fejemben, hogy ne legyek stresszes semmi miatt. Nekünk ez vált be...
Elevitet szedek, kerülök minden káros dolgot (egyedül a reggeli gyenge tejeskávé maradt)...és türelmetlenül várakozom...még 1 hét van a nem vártig
Első próbálkozásunk a kistesóra.....
semmilyen gyógyszert nem szedek,megpróbálok egészségesen étkezni
femibion,omega 3 az jöhet
próbálok ráállni a rendszeres étkezésre(ez eddig nem volt)
és ami nekem a legfontosabb:rendet tenni a fejemben.hiszen én tudom hogy akármennyire is szeretném a babát nagyon meg fogok ijedni először
ja és elég hiú tipus vagyok
ezért barátkozok a gondolattal,hogy milyen lesz ha változik a testem
vettem chicco hasolajat cicikrémet ....
elértem az álomsúlyt 53 kiló a 170 cm-hez
és megmondom őszintén beszereztem jó pár rongyot hogy kismamaként is igazi nőnek érezzem magam
nem vagyok babonás így már a babónak is vettem csomó mindent hiszen ki tudja hogy viselem majd a terhességet(bár stramm csaj vagyok kétlem hogy gond lenne)
és ha akkor se időm (táppénz 65%)
se péntzem nem lesz neki cuki cuccokat venni akkor is lesz már.
kb ennyi ja és rengeteget olvasok itt és a neten úgy általánosságban mindenről ami a babával kapcsolatos
e.(1 hét a nemvártig)
Én most 1 hónapig szedek Elevitet, lehet hogy palástfűteát is inni fogom. Vezetek hőgörbét.
Máskülönben, mi elég sokat szexelünk. Amikor tudom, hogy épp termékeny időszakomban vagyok, akkor irányítom a páromat, hogy szexnél ne én legyek felül! Nem szoktam kiszállni egyből az ágyból szex után. Hát ennyi. Épp most vagyok a legtermékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!