Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy készültök a terhességre?

Hogy készültök a terhességre?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:37
 1/5 anonim válasza:
Sokat szexelünk. :D Amúgy szerintem nem kell éppen készülni. Majd idővel kell bővebb ruha, de nem mindjárt. Azon kívül meg mi? Figyelni a táplálkozásra, orvoshoz menni többet (nőgyógyász). Ennyi szerintem. :) Babának is ráér később venni bármit is.
2010. okt. 10. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Nevetni fogtok: 1. babát lefekvéskor a férjemmel mindig "hívtuk", hogy költözzön be a pocimba. 1.hónapban összejött. 2.baba nem jött össze rögtön, ezért szóltam a kisfiamnak, hogy ő is hívja már a tesót. Következő hónapban ő is összejött. :)

Egyébként lefogytam annyira, hogy nyugodtan hízhassak a terhességem alatt valamennyit, szedtem a Gravidát, és mindent rendeztem a fejemben, hogy ne legyek stresszes semmi miatt. Nekünk ez vált be...

2010. okt. 10. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Elevitet szedek, kerülök minden káros dolgot (egyedül a reggeli gyenge tejeskávé maradt)...és türelmetlenül várakozom...még 1 hét van a nem vártig

Első próbálkozásunk a kistesóra.....

2010. okt. 11. 06:30
 4/5 anonim ***** válasza:

semmilyen gyógyszert nem szedek,megpróbálok egészségesen étkezni

femibion,omega 3 az jöhet

próbálok ráállni a rendszeres étkezésre(ez eddig nem volt)

és ami nekem a legfontosabb:rendet tenni a fejemben.hiszen én tudom hogy akármennyire is szeretném a babát nagyon meg fogok ijedni először

ja és elég hiú tipus vagyok

ezért barátkozok a gondolattal,hogy milyen lesz ha változik a testem

vettem chicco hasolajat cicikrémet ....

elértem az álomsúlyt 53 kiló a 170 cm-hez

és megmondom őszintén beszereztem jó pár rongyot hogy kismamaként is igazi nőnek érezzem magam

nem vagyok babonás így már a babónak is vettem csomó mindent hiszen ki tudja hogy viselem majd a terhességet(bár stramm csaj vagyok kétlem hogy gond lenne)

és ha akkor se időm (táppénz 65%)

se péntzem nem lesz neki cuki cuccokat venni akkor is lesz már.

kb ennyi ja és rengeteget olvasok itt és a neten úgy általánosságban mindenről ami a babával kapcsolatos

e.(1 hét a nemvártig)

2010. okt. 11. 06:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én most 1 hónapig szedek Elevitet, lehet hogy palástfűteát is inni fogom. Vezetek hőgörbét.

Máskülönben, mi elég sokat szexelünk. Amikor tudom, hogy épp termékeny időszakomban vagyok, akkor irányítom a páromat, hogy szexnél ne én legyek felül! Nem szoktam kiszállni egyből az ágyból szex után. Hát ennyi. Épp most vagyok a legtermékenyebb.

2010. okt. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!