Hogyan készültök a terhességre?
3 évig érleltem magamban a vágyat, de csak azért, mert nem lett volna okos rögtön teherbe esni anyagiak miatt. Így utólag azt mondom, jó is, mert így teljese szívemmel lelkemmel felkészültem a szülőségre, amennyire lehetett:D De azért jó, hogy van 9 hónapunk még agyalni rajta:D Csodálatos időszak a terhesség (félretéve a mellékhatásokat, persze a normál terhességet értem ide, nem azt, amikor tényleg terhes, mert nagyon durva mellékhatásokat produkál)
Ajánlom neked is, hogy érleld magadban a vágyat, tudom, hogy nehéz várni, de annál szebb lesz. De a terhesség szépségei semmi ahhoz képest, ami utána rád vár. A legboldogabb nőnek érzem magam a földön már 8 hónapja:D Nincs tökéletesebb teremtés, mint saját gyermekünk, nincs tisztább szeretet az egészséges gyermek és szülő közötti kapcsolatnál:D
Sok sikert!
szia,
akkor bólintottam rá a gyermekvállalásra, amikor minden reggel azzal keltem, hogy igen, kisbabát szeretnék!! mielőtt elkezdtünk próbálkozni elmentem a dokimhoz egy rutin vizsgálatra, elkezdtem szedni a folsavat és a vitamint. kétnaponta voltunk együtt Apukával és a szeretkezések után csak feküdtünk és tervezgettük a kis trónörökösünket :) az első hónapban teherbe estem, kimondhatatlanul boldogok voltunk!!!! csodás 9 hónap jött, a párom végig mellettem volt, együtt tudtuk meg hogy kisfiunk lesz, együtt csináltuk végig az egészet, a szülésnél is bent volt, Ő foghatta először kézben a kicsinket. de meg is érdemelte :) amikor a hasamra tették a szerelmünk gyümölcsét leírhatatlan érzés fogott el, hiszen Ő egy "darab" volt belőlünk és most már örökre össze köt bennünket. CSODÁLATOS ÉRZÉS ANYÁNAK LENNI!!!! nehéz, de nincs ennél jobb!! ma már 2,5 éves ez a kis törpördög, minden percét imádom az elmúlt éveknek :) mára igazi család vagyunk, de ezért meg is kellett dolgozni!! viszont megérte!!
ha már tervezed a terhességet, akkor kezdj el egészségesen étkezni, ha van súlyfelesleged, akkor abból leadni és szeretni a párod nagyon :))))) kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elterveztétek!!
Ági
Mi ebben a hónapban kezdtük!:) Mi is kb. jó féléve döntöttük el, hogy akkor kb. félév múlva már élesben próbálkozunk!:) Szerintem kell valamennyi idő arra,hogy átgondoljuk, most már hárman leszünk, megváltozik az életünk stb. Igazából úgy vettem észre,hogy nem is annyira a nőknek, a férfiaknak kell ehhez több idő!
Elmentem a dokimhoz, csinált rákszűrést és egy hüvelyi uh-ot, hogy biztos minden rendben van-e. Szerencsére igen! Ajánlott két vitamint, most azt szedem, ill. a férjem is szed. Ennél többet úgy érzem még most nem kell tennünk!
27 éves vagyok. A baba utáni vágy 24 éves koromtól van meg.
Párommal több mint 1 éve próbálkozunk, de eleinte ő még nem akarta és megszakításos módszerrel voltunk együtt. Viszont ő nem tudta, hogy ez nem védekezés így. :) Én meg nem szóltam neki, na mindegy. Pár hét múlva, vagy még annyi sem, már normálisan együtt voltunk, és jónéhány hónapja már eljutott arra a szintre hogy ő is ugyanúgy akarja a babát mint én. Eddig túl sűrűn voltunk együtt, és talán ezért nem jött a baba, mert nagyobb hangsúlyt fektettünk arra, hogy együtt legyünk minél többet, és arra nem gondoltunk, hogy a sok együttlét nem biztos hogy eredményes lesz baba szempontjából! Úgyhogy most már ott tartunk, hogy elkezdtem számolni, mikor lenne a legjobb időzíteni és ritkítottunk az együttléteinken, is, ez az első ilyen ciklus még csak! Remélem, így sikerrel fogunk járni és így már nem várat sokáig magára a kisbabánk!
u.i.: Hőmet már vagy 1 éve rendszeresen mérem, és vezetek hőgörbét. Semmit nem szedünk, azt eszünk ami jól esik, úgyhogy mi csak azon kezdtünk el változtatni, hogy ritkábban vagyunk együtt, hátha így sikerül. Ha meg nem, akkor elmegyek nőgyógyászhoz...de ne jussunk el idáig.
sziasztok!Én 5 éve szeretnék babát,nagy nehezen összejött januárba,februárba pedig sajnos elveszítettem....elhalt.Én azóta vagyok teljesen bekattanva,ez minden vágyam,célom,gondolatom.Anya akarok lenni.Most kezdtünk el ismét próbálkozni az abortusz után.Bízok benne,hogy össze is jön,hiszen egyszer már sikerült:)Hogy készülök?Mióta kijöttem a kórházból sok-sok vitamint(femibion,eurovit)És folsavat szedek,valamint cickafarkfű teát 14 napig,majd palástfű teát iszom.
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!