Miért gondol emelt progeszteron szintnél terhességre az endokrinologusom? Bővebben lent
tegnap voltam nála az eredményekért és a progeszteron szintem a 18.napon 44,5nmol/l.Erre azt kérdezte,hogy nem lehet,h én terhes vagyok.Mert ez az érték utalhat arra és hogy nagyon jó magas.Erre még írt fel napi 3x1 ultogestant.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát ez tényleg érdekes, miután ELMÉLETILEG a PÉ a mensi előtti 14. napon van, Neked ez pont a 18. ciklusnap, amikor a vv volt. Valamiért előbb lehetett most a PÉ-d. Nekem a 22. ciklusnapon volt a mérés, 13-14. napon volt a PÉ-m. SHGB-vel kapcsolatban ezt találtam a neten, de gondolom ezen már Te is túlvagy: emelkedett SHBG szinttel jár:
* terhesség
* máj cirrhosis
* ösztrogén terápia
* hyperthyreosis
Drukkolok, hogy az első legyen :)Mit nem adnék, ha már Nálam is gyanakodnának a dokik... :( Utrót minndenképp használd, ártani nem árt, én minden ciklus második felében szedem, de csak napi 1-et írt fel az orvos. És még így sem.
Endoki magánrendelésre mentem és kértem,h mindenféle hormont nézzen meg,ami a terherbeeséssel kapcs.mivel febr óta nem jön a kistesó,de volt már 1x +tesztem,de nem maradt meg.Nézett tesztoszteron totált,ami 1,43nmol/l,jó eredmény.Te mióta vársz babára?találtak vmi okot ,hogy miért nem sikerül?
Ja és köszi a SHGBs infót,én is ezt találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!