Baj volt a progeszteron szinteddel, és mégis sikerült a teherbeesés?
Olyanok válaszát várom, akiknek alacsony volt a progi szintje, és mégis sikerült a teherbeesés. Mi segített? Mit szedtetek?
El vagyok keseredve:( segítsetek! Sajnos amiket eddig szedtem nem váltak be:((
GRATULÁLOK! :)
Még annyi kérdésem van ezzel kapcsolatban, hogy a ciklus első felében ezalatt kellett szedned Clostyt? vagy csak simán Utro-t szedtél?
Köszi a választ!
Szia!
Igen, volt egy időszak, kb. fél év, amikor Clostyval stimuláltak. Akkor is kaptam az Utrot, azt általában mindig szokták Closty mellé. De utána is szednem kellett! ( 3 év után lett baba)
köszi, sajnos nekem nem adtak:( Most vagyok túl 3 Clostys sikertelen hónapon....
Nemtudom mitévő legyek..lassan 2 éve próbálkozunk..:(
Menjetek el pároddal együtt rendes kivizsgálásra, ha még nem volt meg. Pl egy elzáródott petevezetéken nem fog segíteni semmiféle hormonkezelés, és akkor sem juttok előbbre, ha párodnál van vmi gond. :-(
Ha megvolt minden, és minden rendben van, majd csak akkor érdemes bármiféle kezelést is elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!