Lányok, Ti hogy készültök a gyerekvállalásra?
én már sokszor gondolkodtam rajta, hogy csinálok egy "csak lazán" klubot :) mondjuk nekem még könnyen nagy a szám, mert egy hónapja, október elején indult a dolog, tehát nem telt el sok idő, de addig "én most aztán felkészülök" címszóval szanaszét olvastam magam, minden elérhető információt magamba szippantottam. Ennek az lett az eredménye, hogy jól elkezdtem parázni, hogy mi van ha endometriózisom van? vagy hormonproblémáim? nincs is peteérérem! nem elég vastag a nyálkahártya! a páromé nem elég gyors, okos, sok! vagy a millió baj közül akármelyikre képes voltam ráparázni.
úgyhogy mostanában szőrmentén olvasgatok, csak pozitív dolgokat, tervezek egy tavaszii külföldi utazást, másra (is) koncentrálok.
teát csak azért iszom, mert nekem tényleg szükségem van a méherősítésre, mivel kétszarvú méhem van. na ez is épp elég ok a parázásra, de azért is pozitív leszek, és majd jön a baba, ha jön. egyszer úgyis lesz! nem ússza meg egyikünk sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!