Mi a véleményetek? Úgy érezzük, már megértünk a "feladatra"! Ti vállalnátok?
24évesek vagyunk mindketten a párommal!8hónapja vagyunk együtt,úgy érezzük,hogy rátaláltunk az igazira egymásban!Minden klappol köztünk,a szex is(az főleg),szal minden tökéletes!Imádjuk egymást,ezért úgy döntöttünk,hogy babát szeretnénk!Anyagilag az ő szülei jól állnak,az enyémek kevésbé,de a másik,hogy én nem dolgozom...A párom dolgozik,szal az anyagi háttér nem hiszem,hogy gondot jelentene!Nyilván nem a szüleivel akarjuk felneveltetni a gyermekünket!Szal mit gondoltok???Belevágjunk?RTi belevágnátok??Mindennap ez a téma köztünk,hogy milyen lenne,de jó lenne stb!
Szerintetek?
Köszönöm!Ház adott egyébként,itt a 190négyzetméteres ház...anyósomék is itt laknak,de talán visszamennek külföldre!Eddig kinn voltak,csak most hazajöttek!
Jaj,nem tudoom,annyira szeretnénk,de kicsit félek is!A párom még csak most akar eljegyezni!
Nem! Eszembe nem jutna úgy szülni,hogy előtte nem dolgoztam, nincs munkaviszonyom! Bármi történhet a párommal, velünk és akkor mi lesz. Hogy tartanám el egyedül a gyereket?
Másodszor nekünk fontos volt,hogy kiéljünk magunkat kettesben. Hogy elmenjünk nyaralni ketten, bortúrára, élvezzük a házunkat stb. Ne akkor érezzem,hogy de jó lenne még kicsit ketten lenni,amikor már hárman vagyunk!
De a legfőbb ok! Nem mondom,hogy a kapcsolat hosszúságán múlik, de 8 hónap után még nem mernék gyereket vállalni. Ahogy férjhez is csak akkor mentem, amikor legalább már egy évet éltünk együtt, de inkább kettőt!
Nézd! Te ezt már úgy is eldöntötted! Én meg csak leírtam a véleményem!:) Én nem vállalnék még! Nekem fontos,hogy ha baj van, ne a párom és annak családjára, de még az enyémre se alapozzak. Nekem kell,hogy legyen egy saját biztos hátterem, munkám. Az én szüleim elég gazdagok. Nagyon-nagyon, ha érted mire gondolok!:) A párom is jól keres. DE! Addig nem akartam szülni, amíg nem éreztem,hogy egyedül is, a párom és a szüleim nélkül is megállnám a helyem a világban egy babával.
Ahogy nekem is szem előtt volt,hogy 8 hónap kevés ahhoz, hogy szüljek. Egy gyerek más,mint mondjuk egy házasság. Azt,hogy valaki azt mondja,hogy hozzámegyek, és mégsem jön össze a dolog, az még szerintem kevésbé "komoly", mint gyereket szülni neki. A házasságon túlteszitek magatokat, pár év alatt akár el is felejti az ember, ha mégsem működik. Egy gyerek nem ilyen!
Lehet,hogy én vagyok túl reális,de mindig így gondoltam!
28 vagyok, jön az első baba. Nem gondolom,hogy el lennék késve, mert nem szültem hamarabb. De ha holnap isten ne adja meghal a férjem, akkor is tudnám,hogy minden rendben lesz velem és a picivel!
Én nem szülnék házasságon kívül gyereket, mégha ez manapság nagy divat is. Van már 3, de tartós, békés, kiegyensúlyozott házasságba született mind. Nekem ez fontos volt.
És 8 hónap is igen csekély idő. Én még várnék, nem vagy elkésve semmiről.
NEM
addig semmiképp nem, amig nem éltünk együtt 1-2 évet, mert lakva ismerszik meg az ember. A rigolyái, szokásai, jó-rossz tulajdonságai, stressz helyzetben a viselkedése. Én csak pár együtt töltött év után vállalnék gyereket. ÉS úgy, hogy előtte rendes munkaviszonyom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!