Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek? Úgy érezzük...

Mi a véleményetek? Úgy érezzük, már megértünk a "feladatra"! Ti vállalnátok?

Figyelt kérdés

24évesek vagyunk mindketten a párommal!8hónapja vagyunk együtt,úgy érezzük,hogy rátaláltunk az igazira egymásban!Minden klappol köztünk,a szex is(az főleg),szal minden tökéletes!Imádjuk egymást,ezért úgy döntöttünk,hogy babát szeretnénk!Anyagilag az ő szülei jól állnak,az enyémek kevésbé,de a másik,hogy én nem dolgozom...A párom dolgozik,szal az anyagi háttér nem hiszem,hogy gondot jelentene!Nyilván nem a szüleivel akarjuk felneveltetni a gyermekünket!Szal mit gondoltok???Belevágjunk?RTi belevágnátok??Mindennap ez a téma köztünk,hogy milyen lenne,de jó lenne stb!

Szerintetek?

2011. jún. 22. 10:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen!

8 hónapos kapcsolatba eszembe nem jutna gyereket vállalni! Mennyit laktatok együtt?

Ráadásul úgy sem, hogy a szülőkre....bakker, itt írod, hogy ilyen jól meg olyan jól állnak a szülők. És ti mit raktatok le az asztalra? TI fel tudnátok nevelni a kicsit vagy anyuci meg apuci majd pénzel titeket?

25/N

2011. jún. 22. 12:49
 12/19 A kérdező kommentje:

De bunkó vagy uccsó!Én normálisan kérdeztem,te pedig itt oltogatsz!Az lső perctől együtt élünk!

Asszem soha többet nem teszek itt fel kérdést!

2011. jún. 22. 13:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Elárulom neked egyébként,hogy 24évesen,6év munkaviszonyom van és igenis tudok mit felmutatni!De nem hiszem,hogy ehhez neked közöd lenne,hogy én mit tettem le az asztalra!Lehet,hogy többet,mint te!

Köszönöm a bunkó választ!

2011. jún. 22. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem konkrétan a kérdésedre fogok válaszolni, de talán segít...

Én egy 12 éves kapcsolat vége után 1 hónappal ismertem meg a férjemet. Ez volt áprilisban.

Augusztusban összeköltöztünk és még abban az évben decemberben babát vártam.

Mindenki azt hitte menekültem, de nem.

Éreztem, tudtam, hogy Ő az igazi.

Azóta már a 3. babát várjuk, minden nagyon szép.

A kettesben töltött időkről sem mondtunk le. Vannak hétvégék amikor a nagyinál vannak a kicsik egy éjszakát és mi ketten ki tudunk mozdulni.

Szóval, tanácsot nem tudok adni, úgyis Ti döntitek el, de nekünk ez a tempó nem volt gyors még ha sokan ferde szemmel néztek is rám (anyós pl.)

2011. jún. 22. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is konzervatívabb vagyok, és házasság nélkül eszembe sem jutott volna babát vállalni, bár ma már sokan egyáltalán nem is házasodnak és leélnek 10-20-30 évet együtt...

Én a helyedben arra gondolnék, hogy ha most nem dolgozol, akkor lehet még jobb lenne dolgozni most pár évet, vagy csak melót találni, mert mondjuk 3 év múlva 27 évesen, 1 gyerekkel nem leszel a munkáltatók álma. Szóval én várnék még egy picit, megpróbálnék melóhelyet találni, mert később lehet nehezebb lenne, és talán így lehet hogy lenne is hova visszamenni dolgozni, meg így legalább kapnád a juttatásokat.

Másrészről meg szerintem 8 hónap együttélés után is leélheti az ember az életét valakivel és 10 év után is szakíthat...én már láttam mindkettőre példát :)

Nálunk amúgy hasonló volt a helyzet, alig 1 év együttélés után lánykérés, még 1 év esküvő, és majd 1 év eltelt és most próbálkozunk. De ha becsúszott volna a lánykérés után, akkor is megtartottuk volna!

2011. jún. 22. 13:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat!:)Igen,közben átbeszéltük,hogy egyelőre most még dolgozom,aztán jövőre nekilátunk:)Köszönöm a kielégítő és segítőkész válaszokat!
2011. jún. 22. 13:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Kinél, hol laktok? Van önálló lakásotok, albérletetek?

Megvan az a munkaidőd, ami a gyedhez szükséges? Biztosított voltál az elmúlt 365 napban?

Elegendő a jövedelmetek ahhoz, hogy bevállaljátok a babát (úgy, hogy nem vagytok rákényszerülve a szülők segítségére?)?

Teljesen biztos vagy benne, hogy a kapcsolatotok elég mély és erős már most ahhoz, hogy bevállaljatok egy babát?

Ha ezeket mérlegelted, akkor vágjatok bele!

2011. jún. 22. 14:21
 18/19 anonim válasza:
0%
Szia!Szerintem ne hallgass azokra akik itt leszólnak én se vetem figyelembe!Szerintem ha babát akarsz és érzed hogy a pároddal letudod élni az életed vágjatok bele!Mi párommal 18 évesen belevágtunk!És azóta csak egyre erősebb a kapcsolatunk!
2011. jún. 22. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt nem csupán a kapcsolatról van szó, hanem az anyagi dolgokról is. Mert olyan szépen hangzik,hogy csak szeretet kell, de pont tegnap tett fel egy anyuka egy kérdést,hogy egyedül maradt a 2 éves gyerekével és mit csináljon,hogy el tudja tartani!
2011. jún. 23. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!