Normális hogy így érzek a kistesó projekt miatt?
Már van egy majdnem 2 éves fiam. Február óta próbálkozunk kistesóval és még nem sikerült. Ő 2 év után jött össze és nagyon beleéltem magam hogy a kistesó hamarabb fog sikerülni. (Mert ugye mindenki azt mondja ilyenkor, hogy a nagy már megcsinálta az utat a kicsinek, neki már könnyebb lesz.)
Tudom hogy még akár 1 év próbálkozás sem számít orvosi értelemben soknak, de már teljesen le vagyok törve hogy megint nem sikerült. 38. ciklusnapon mensi sehol, de az 5. teszt is negatív!!! :-( (33-35 napra szokott megjönni.)
És azt is tudom hogy tegyem össze a két kezem, hogy már van egy gyönyörű, okos és egészséges gyermekem, de valahol mégis elkeseredett vagyok. Lehet hogy lassan bedilizek? Volt valaki hasonló cipőben?
szia, halkan gratulálok én is!!!!:)
nekem sajna ma megjött, én is válaszoltam feljebb, nekem ez az első próbálkozós hónap a vetélésem óta, de reménykedem a következőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!