Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy így érzek a...

Normális hogy így érzek a kistesó projekt miatt?

Figyelt kérdés

Már van egy majdnem 2 éves fiam. Február óta próbálkozunk kistesóval és még nem sikerült. Ő 2 év után jött össze és nagyon beleéltem magam hogy a kistesó hamarabb fog sikerülni. (Mert ugye mindenki azt mondja ilyenkor, hogy a nagy már megcsinálta az utat a kicsinek, neki már könnyebb lesz.)

Tudom hogy még akár 1 év próbálkozás sem számít orvosi értelemben soknak, de már teljesen le vagyok törve hogy megint nem sikerült. 38. ciklusnapon mensi sehol, de az 5. teszt is negatív!!! :-( (33-35 napra szokott megjönni.)

És azt is tudom hogy tegyem össze a két kezem, hogy már van egy gyönyörű, okos és egészséges gyermekem, de valahol mégis elkeseredett vagyok. Lehet hogy lassan bedilizek? Volt valaki hasonló cipőben?

2011. ápr. 8. 12:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

szia, halkan gratulálok én is!!!!:)

nekem sajna ma megjött, én is válaszoltam feljebb, nekem ez az első próbálkozós hónap a vetélésem óta, de reménykedem a következőben.

2011. ápr. 12. 14:43
 22/24 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Gratula!! :-)

2011. ápr. 13. 04:49
 23/24 anonim válasza:
Szia én is gratulálok én voltam az aki kérte hogy írd meg mi lesz/lett. Nagyon örülök vigyázz magatokra!!!
2011. ápr. 13. 13:49
 24/24 A kérdező kommentje:
4-5 hetes terhességnek megfelelő petezsákot látott a doki az uh-n. Nagyon örülünk! :-)
2011. ápr. 20. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!