Normális hogy így érzek a kistesó projekt miatt?
Már van egy majdnem 2 éves fiam. Február óta próbálkozunk kistesóval és még nem sikerült. Ő 2 év után jött össze és nagyon beleéltem magam hogy a kistesó hamarabb fog sikerülni. (Mert ugye mindenki azt mondja ilyenkor, hogy a nagy már megcsinálta az utat a kicsinek, neki már könnyebb lesz.)
Tudom hogy még akár 1 év próbálkozás sem számít orvosi értelemben soknak, de már teljesen le vagyok törve hogy megint nem sikerült. 38. ciklusnapon mensi sehol, de az 5. teszt is negatív!!! :-( (33-35 napra szokott megjönni.)
És azt is tudom hogy tegyem össze a két kezem, hogy már van egy gyönyörű, okos és egészséges gyermekem, de valahol mégis elkeseredett vagyok. Lehet hogy lassan bedilizek? Volt valaki hasonló cipőben?
Köszönöm neked is. Barátcserje kapszula nem javasolt olyanoknak, akiknek már volt terhességi diabéteszük, az endokrinológus szerint. Nekem volt sajna, úgyhogy ez kilőve.
Drukkolok neked hogy bekövetkezzen a te kis csodád és újból ilyen gyorsan megfoganjon a kistesó.
Nekem pozi volt a tesztem, de éppen ott jártam a laborban az előző eredményemért, és a doki mondta, hogy csináljuk meg a vérvételt. Nekem fontos volt tudnom, mert a pajzsmirigyemmel gond van (most derüllt ki, mert végre a saját kezembe vettem a dolgokat és elmentem a magán endodokihoz, mivel nem jött a baba régóta és a többi doki azt mondta, hogy minden rendben nálam!!! Hát nem volt!)
A tüneteim a nagylányom születése óta megvoltak, esélyes, hogy azóta nem volt rendben a pm-em. Nálam pont a terhesség váltotta ki a betegséget. Szóval az nem feltétlenül igaz, hogy az első után a második könnyebben jön! A te ciklusod hosszú, és ha a terhességed előtt rövidebb volt, akkor ne dugd a homokba a fejed, hogy majd ha nem foglalkozol vele, akkor jönni fog!
Ez azért nem olyan gyakori, mint ahogy hallja az ember. Sokkal gyakoribb, hogy hosszú idő múlva mégis csak kiderül a probléma és rendbehozzák, azért sikerül a baba.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást és ha őszig nem történik semmi, akkor ismét megvizsgáltatom a hormonjaimat. Egyenlőre az inzulinom és a cukrom is rendben van, próbálok odafigyelni hogy mit, mikor és mennyit eszem. (De néha azért bűnbe is esem! :-()
Szóval köszi mégegyszer és én is remélem hogy hamarosan jó hírekkel jöhetek! :-)
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!