Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális hogy így érzek a...

Normális hogy így érzek a kistesó projekt miatt?

Figyelt kérdés

Már van egy majdnem 2 éves fiam. Február óta próbálkozunk kistesóval és még nem sikerült. Ő 2 év után jött össze és nagyon beleéltem magam hogy a kistesó hamarabb fog sikerülni. (Mert ugye mindenki azt mondja ilyenkor, hogy a nagy már megcsinálta az utat a kicsinek, neki már könnyebb lesz.)

Tudom hogy még akár 1 év próbálkozás sem számít orvosi értelemben soknak, de már teljesen le vagyok törve hogy megint nem sikerült. 38. ciklusnapon mensi sehol, de az 5. teszt is negatív!!! :-( (33-35 napra szokott megjönni.)

És azt is tudom hogy tegyem össze a két kezem, hogy már van egy gyönyörű, okos és egészséges gyermekem, de valahol mégis elkeseredett vagyok. Lehet hogy lassan bedilizek? Volt valaki hasonló cipőben?

2011. ápr. 8. 12:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is. Barátcserje kapszula nem javasolt olyanoknak, akiknek már volt terhességi diabéteszük, az endokrinológus szerint. Nekem volt sajna, úgyhogy ez kilőve.

Drukkolok neked hogy bekövetkezzen a te kis csodád és újból ilyen gyorsan megfoganjon a kistesó.

2011. ápr. 8. 14:03
 12/24 Manka68 ***** válasza:

Nekem pozi volt a tesztem, de éppen ott jártam a laborban az előző eredményemért, és a doki mondta, hogy csináljuk meg a vérvételt. Nekem fontos volt tudnom, mert a pajzsmirigyemmel gond van (most derüllt ki, mert végre a saját kezembe vettem a dolgokat és elmentem a magán endodokihoz, mivel nem jött a baba régóta és a többi doki azt mondta, hogy minden rendben nálam!!! Hát nem volt!)

A tüneteim a nagylányom születése óta megvoltak, esélyes, hogy azóta nem volt rendben a pm-em. Nálam pont a terhesség váltotta ki a betegséget. Szóval az nem feltétlenül igaz, hogy az első után a második könnyebben jön! A te ciklusod hosszú, és ha a terhességed előtt rövidebb volt, akkor ne dugd a homokba a fejed, hogy majd ha nem foglalkozol vele, akkor jönni fog!

Ez azért nem olyan gyakori, mint ahogy hallja az ember. Sokkal gyakoribb, hogy hosszú idő múlva mégis csak kiderül a probléma és rendbehozzák, azért sikerül a baba.

2011. ápr. 8. 14:19
 13/24 Manka68 ***** válasza:
Most olvasom hogy diabos lettél az elsővel. Akkor te is esélyes vagy IR-re, ami sajnos okozhat peteérési zavarokat.
2011. ápr. 8. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
13.42-es vagyok.Hidd el,hogy nem nyavalygás ez..ugyan ilyen voltam addig,amííg kezelésről kezelésre jártam,és rengeteg terhességi tesztet előttem..és mindig negítív volt..mindaddig,míg az örökbefogadás útjára nem léptünk,és örökbefogadtunk egy akkor 3 napos kisfiút!!Azóta már 2 éves kisfiunk van,aki mellett boldogság az élet..egyszóval te sem add fel a reményt arra,hogy kistestvér költözzön a pocakodba.Ne gondolj rá,éld az életedet a kisfiaddal,férjeddel együtt..élvezzétek ki a hármasban eltöltött nyarat..és ha esetleg még őszre sem jönne össze a kistesó..akkor utánajárhatsz a dolgoknak..de addig szerintem felesleges ezen parázni!jön a nyár..a jó idő..a hormonok tombolnak..és nagyon szorítok,hogy jövő ilyenkor már arról számolj be itt a Gyakorikérdéseknél,hogy sikerült..és hamarosan megszületik..vagy már meg is született a kistesó!:)))
2011. ápr. 8. 14:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Na ugyanez nálam is.A lányom 1 éves a mult hóba kezdtünk a projektbe volt minden tünetem,hasfájás,hányinger,mellfeszülés stb.Már örültem hogy terhes vagyok erre semmi.Késve de megjött a mensim de darabos volt most ott tartunk hogy betegség alakult ki csak azt nem tudni mi.
2011. ápr. 8. 15:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a bíztatást és ha őszig nem történik semmi, akkor ismét megvizsgáltatom a hormonjaimat. Egyenlőre az inzulinom és a cukrom is rendben van, próbálok odafigyelni hogy mit, mikor és mennyit eszem. (De néha azért bűnbe is esem! :-()

Szóval köszi mégegyszer és én is remélem hogy hamarosan jó hírekkel jöhetek! :-)

Sziasztok!

2011. ápr. 9. 12:16
 17/24 anonim válasza:
Szia!Én is így érzek csak nekem már négy éves a kisfiam és december óta próbálkozunk kis tesóval.A múlt hónapban tíz napot késett a menzim és már teljesen beleéltem magam,hogy végre sikerült, de sajnos nem, én 20.-a körül nem várnám a rendes ciklusomhoz (mert az mindig 28 napos),remélem nem jelentkezik.Drukkolok mindenkinek aki babát szeretne és kérlek írd meg mi történt.
2011. ápr. 9. 16:26
 18/24 A kérdező kommentje:
Lányok! 41. napi teszt pozitív!!! Hurrá!!! De azért még nem merem beleélni magam, csak örülgetek egy kicsit.
2011. ápr. 12. 12:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Én vagyok az örökbefogadó anyuka...ugye mondtam,hogy hagyd menni a dolgokat a saját útjukon...jajj,de örülök Nektek!!!Vigyázz magadra,magatokra..és várjuk a fejleményeket!!Óvatosan,és hallkan,de gratulálunk a pozitív teszthez!!:))))
2011. ápr. 12. 13:13
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy visszaolvasol! Majd jelentkezem, ha biztosra tudom hogy baba lehet odabent. :-)
2011. ápr. 12. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!