Normális hogy így érzek a kistesó projekt miatt?
Már van egy majdnem 2 éves fiam. Február óta próbálkozunk kistesóval és még nem sikerült. Ő 2 év után jött össze és nagyon beleéltem magam hogy a kistesó hamarabb fog sikerülni. (Mert ugye mindenki azt mondja ilyenkor, hogy a nagy már megcsinálta az utat a kicsinek, neki már könnyebb lesz.)
Tudom hogy még akár 1 év próbálkozás sem számít orvosi értelemben soknak, de már teljesen le vagyok törve hogy megint nem sikerült. 38. ciklusnapon mensi sehol, de az 5. teszt is negatív!!! :-( (33-35 napra szokott megjönni.)
És azt is tudom hogy tegyem össze a két kezem, hogy már van egy gyönyörű, okos és egészséges gyermekem, de valahol mégis elkeseredett vagyok. Lehet hogy lassan bedilizek? Volt valaki hasonló cipőben?
A 14. napon voltam uh-n és akkor közepes méretű petét látott a doki. Szerinte még 4-5 napra volt szüksége a tüszőrepedéshez. Mondjuk a 18-19. napon volt akkor pé., de már akkor is soknak tartom ezt a 38 napot. És semmi mensi előtti érzésem sincs még.
Egyébként rosszul írtam, nem 5 hanem "csak" 4 tesztet lőttem el, de mind 10-es érzékenységű. És ezekre tényleg azt írják hogy már néhány napos terhességet kimutat.
Szia!
Hasonló érzésekkel vagyok én is mint Te. Nekem is van egy 2 éves gyermekem, aki 15 sikertelen hónap után fogant. Már október óta próbálkozunk a kistesóval, eddig még sikertelenül. Én is úgy gondoltam, a második baba hamarabb összejön, de sajnos nem. Ha most megint megjön, akkor feladom. Drukkolok neked, majd írj ha van valami fejlemény:)
Nagyon aranyos vagy hogy drukkolsz, de ne add fel. Vagy add fel!? A fiam akkor fogant, mikor már végképp feladtam és lombikra jelentkeztem.
Én meg azért drukkolok hogy most végre sikerüljön neked.
Persze megírom hogy mi lett a végeredménye ennek a hónapnak, de őszintén szólva én már letettem róla hogy terhes lennék. :-(
Szia!
Ha úgy érzed, hogy nincsenek rendben a hormonjaid, nem kell egy évet várnod, menj el endokrinológushoz. Csinál egy hormonlabort, és rögtön kiderül, ha baj van. Csak meg kell neki mondani, hogy túl hosszú a ciklusod, esetleg kissé rendszertelen is. A 38 nap az sok, és már mutatnia kéne valamit a tesztnek. Én anno kértem egy HCG vérvételt egy magánlaborban. Még ott rögtön levették a vért, és délutánra tudtam, hogy babás vagyok. Kb 5ezer Ft volt.
Januárban még rendben voltak a hormonjaim, mert a fiam előtt voltak gondjaim, így megnézettem őket ismét. Most nem tudom mi a helyzet, de nekem is soknak tűnik a 38 nap.
Mikor te terhes voltál azért mentél vérvételre mert a teszt nem mutatott pozitívat?
Azt ajánlom neked,hogy ne parázz.Még két hónap nem a világ...bőven teherbe eshetel még,ha most nem sikerült.Én nem ellenőrizgetném a peteérést...nem mennék vérvizsgálatra..stb..hagynám a természetre a dolgot!Ha parázol még nehezebben fog összejönni!Nagyon sokan vagyunk,akik hosszú évekig próbálkoztunk,hogy gyermekünk szülessen,és mégsem estünk teherbe,de Édesanyák lettünk örökbefogadás által!:))
Ne add fel a vérszerinti gyermek utáni vágyadat,de ne is gondolj rá,hogy mikor fog megfoganni a kistestvér.Egyszer majd csak azt fogod észrevenni,hogy ott lubickol a pocakodban.sok sikert,és nyugi..mindennek el fog jönni az ideje..úgy,mint az első gyermeked fogantatásának is!!:))
Kedves utolsó!
Köszönöm amit írtál és tudom hogy ez lenne a helyes hozzáállás és próbálom is tartani magam ehhez. Nagyon tisztellek Téged/Titeket, akik örökbefogadtok egy vagy több gyermeket. Ehhez képest kicsinyesnek érzem a problémáimat és tényleg befejezem a nyavalygást! :-)
És ünnepélyesen megígérem hogy több tesztet nem lövök el, és nem agyalok ezen amíg egyértelmű terhességi tünetet nem érzek magamon. :-)
Szia
hát én totálisan átérzem, mert ugyanezen megyek majdnem keresztül, azzal a különbséggel, hogy az én kicsi fiam 28 hónapos, első hónapban összejött, ezért biztos voltam benne, hogy a tesó is hamar meglesz. Így is lett. Január az első próbálkozós hónapunk volt, pozi lett a teszt, majd kiugrottam a bőrömből. 6 hetes koromra kaptam a 0. UH-ra időpontot egy szerdai napra, de kedden elment a kisbabánk...:( hát nem gondoltam, hogy ilyen velem is megtörténhet...spontán vetélés volt, ezért csak 1 hónapot kellett kihagyni,de örökkévalóságnak tűnt, ez az első próbálkozós hónapunk 16.-a körülre nem várom, de már egy másik kérdésnél leírtam, hogy csoda lenne, ha összejönne, összesen 2x voltunk együtt, mert közben a férjem nagymamáját is elveszítettük és egyszerűen nem tudtunk így együtt lenni, nem ment. szóval megértelek, és csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel, bízz a következő hónapban. esetleg olvastál már a barátcserje kapszuláról, az állítólag rendbeszedi a ciklust, nekem picit hosszúnak tűnik a tiéd. Ill. amíg nem jön meg, addig van remény, sokaknak csak később mutatja ki a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!