Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mondtátok/mondanátok el?

Mikor mondtátok/mondanátok el?

Figyelt kérdés
Ki mikor mondta el/mondaná el a családjának, barátoknak a nagy hírt? Valóban korainak számít 3 hónapos terhesség előtt bejelenteni?
2011. ápr. 6. 16:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én elmondtam az első kettő sikertelent már 6 hetesen.Megfogadtam, hogy soha többé.Szerencsére betartottam, mert most is 12 hetesen mehettem a műtőbe.

Nagyon rossz volt, amikor mindenki megállított az utcán, és rákérdeztek miért mentek el a babák.Nagyon tapintatlanok voltak.Utána meg csak azzal foglalkozott mindenki, hogy nekem nem lehet gyerekem.

2011. ápr. 6. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, ezért mondtam el én is csak a szűk családnak :) Nekik nem bírtam volna nem elmondani :)

Sajnálom egyébként ami veled történt :( Borzalmas lehet

2011. ápr. 6. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig nem fogom elmondani még a családnak sem.12 hétig tuti várni fogok.
2011. ápr. 6. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szüleimnek elmondtam, miután az orvosom is megerősítette, hogy 5 hetes terhes vagyok. De senki másnak nem mondtuk el, amíg a 13 hetes UH-n nem biztosítottak arról, hogy egy tökéletesen egészséges magzat növekszik a pocakomban.
2011. ápr. 7. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!