Mikor mondtátok/mondanátok el?
Mi meg akartuk várni a 3. hónapot, de anyukám megérezte... aztán már nem volt megállás.(UH-képpel mentünk újságolni, vagy csak simán elmondtuk, hogy jön a baba) Most 9. hétben vagyok, de már a család 70 százaléka tudja... Most már nem bánom :) Nem a babonán múlik, ha a baba egészséges, akkor nem lesz gond, ha mégsem, akkor hiába titkolod :(
Remélem, nálatok minden rendben lesz :) Kellemes babavárást!
Amikor 6 hetesek voltunk és az orvos megállapította a terhesség tényét, már bejelentettük a családban.
Mindkét bébinél így volt, teszek a babonára :)
Szerintem örömben-bánatban legyen együtt a család. Én bejelenteném a Te helyedben minél előbb :)
barátok közül volt,aki a tesztelés napján tudta,szülőknek 6 hetesen mondtuk el,uh. képpel.
Én sem nagyon foglalkoztam ilyen babonákkal.Szerintem egyébként sokan nem babonából nem mondják el,hanem félnek,hha esetleg valami gáz lenne,akkor megviselné őket,h mkinek magyarázkodni kellene...
köszi a válaszokat!
lehet hogy az uh-vizsgálatot én is megvárom.
5 hetes vagyok, még az orvoshoz sem jelentkeztem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!