Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mondtátok/mondanátok el?

Mikor mondtátok/mondanátok el?

Figyelt kérdés
Ki mikor mondta el/mondaná el a családjának, barátoknak a nagy hírt? Valóban korainak számít 3 hónapos terhesség előtt bejelenteni?
2011. ápr. 6. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én ilyesmivel nem törődtem,babonás nem vagyok, így ahogy megvolt a teszt elmondtuk
2011. ápr. 6. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi meg akartuk várni a 3. hónapot, de anyukám megérezte... aztán már nem volt megállás.(UH-képpel mentünk újságolni, vagy csak simán elmondtuk, hogy jön a baba) Most 9. hétben vagyok, de már a család 70 százaléka tudja... Most már nem bánom :) Nem a babonán múlik, ha a baba egészséges, akkor nem lesz gond, ha mégsem, akkor hiába titkolod :(

Remélem, nálatok minden rendben lesz :) Kellemes babavárást!

2011. ápr. 6. 17:08
 3/14 anonim ***** válasza:

Amikor 6 hetesek voltunk és az orvos megállapította a terhesség tényét, már bejelentettük a családban.

Mindkét bébinél így volt, teszek a babonára :)

Szerintem örömben-bánatban legyen együtt a család. Én bejelenteném a Te helyedben minél előbb :)

2011. ápr. 6. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Én megvárom a 12. heti ultrahangot és utána.
2011. ápr. 6. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:

barátok közül volt,aki a tesztelés napján tudta,szülőknek 6 hetesen mondtuk el,uh. képpel.

Én sem nagyon foglalkoztam ilyen babonákkal.Szerintem egyébként sokan nem babonából nem mondják el,hanem félnek,hha esetleg valami gáz lenne,akkor megviselné őket,h mkinek magyarázkodni kellene...

2011. ápr. 6. 17:47
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

lehet hogy az uh-vizsgálatot én is megvárom.

5 hetes vagyok, még az orvoshoz sem jelentkeztem be.

2011. ápr. 6. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Én rögtön elmondtam :) Miért titkolóztam volna? Nem értem! (persze csak a szűk családnak)
2011. ápr. 6. 19:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha végre velem is megtörténne a "CSODA", akkor egy pozitív teszt után már anyukáméknak azon nyomban elmondanám a jó hírt! A párom szüleinek pedig lehetséges, hogy csak orvosi vizsgálat után. Ez kb. 6. héten.
2011. ápr. 6. 19:21
 9/14 anonim ***** válasza:
mikor 5 hetesen megállapította az orvos.
2011. ápr. 6. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
mostmár csak 12 hetesen, ha ismét terhes leszek. az első babámmal semmi gond nem volt, ezért a kistesót is rögtön beharangoztuk a családnak, de 6 hetesen elvetéltem, és mindannyiszor, ahányszor magyarázni kellett, hogy mi van, mintha újra és újra megforgatták volna a kést bennem, szóval minél később.
2011. ápr. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!