Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kirúghatnak próbaidő alatt,...

Kirúghatnak próbaidő alatt, ha kiderül, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Késik a mensim, és nagy az esélye annak, hogy terhes vagyok. Holnap kezdek az új munkahelyemen, 3 hónapos a próbaidőm. Ha esetleg terhes vagyok, kirúghat miatta?
2011. febr. 6. 16:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen helyzetek elkerülése végett jó megvárni, hogy leteljen az 1 év munkaviszony. Per pillanat én is erre várok. A munkaköröm irodai, de nem veszélytelen, mivel nap sugárzás veszély alatt vagyok. Várok még néhány hónapot, de miután meglesz az 1 év munkaviszonyom, én szemérmetlenül nekiállok gyereket gyártani. Aztán megint ott a dilemma: de ide vissza sem szeretnék jönni... akkor hagyjam az egészet és keressek másik munkahelyet?? de mit? hol? a szakmámban ugyanis nem tudtam elhelyezkedni, hiába a diploma...
2011. febr. 9. 19:59
 32/34 anonim ***** válasza:
azt akartam írni, hogy NAP MINT NAP röntgen sugárzás veszélyének vagyok kitéve.
2011. febr. 9. 20:01
 33/34 anonim ***** válasza:
13:59-es vagyok. Nekem ingyen van az ügyvéd, ugyanis családtag. :P
2011. febr. 10. 16:09
 34/34 anonim válasza:
0%

A munkáltatò ,vállalkozò ,amikor Vállalta! ,hogy vállalkozò lesz ..tudta ,hogy a Nők általában elmennek szülni előbb utòbb . Úgy csinálnak ,mintha ők sosem szültek volna .

Senkit nem érdekel nekik ez mibe kerül.

Őket talán érdekli mikor szemrebbenés nélkül rùgnak ki pròbaidős kismamákat .

Bele se gondolva miből tartja majd el a babát .

Nem!

Akkor minket Nőket hol érdekeljen ,hogy nekik tetszik e ,hogy mikor szülünk .

2017. júl. 3. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!