Kirúghatnak ha próbaidő alatt elmegyek táppénzre?
Szerintem ez lehet egy utolsó csepp.
vagy is ha megvannak veled elégedve, látták hogy tegnap már nagyon oda voltál akkor nem hinném hogy ezmiatt kirugnának. de ha tegnap még semmi bajod nem volt, és amúgy sem te vagy az álom munkaerö akkor tuti hamar menesztenek. multik ezzel nem szoktak foglalkozni.
én ha nagyon akarnék egy munkát a próbaidö alatt csak ha korházba kerülök maradnék otthon vagy ha már a fönök küld haza.
Kedves kérdező, megteheti, de hidd el, élelmiszerekkel nagyon kell vigyázni, ezt ők is tudják. Ha kiderül hogy a kajától kaptak az emberek fertőzést, 1 becsukják a boltot, 2 irdatlan mennyiségű büntetést róhatnak a cégre, ezzel egyik főnök sem fog csak úgy játszadozni, Auchanban pl az a módi, ha beteg vagy, a biztonsági szolgálat a betegség idejére érvényteleníti az EÜ kiskönyvedet, és ez idő alatt megtagadhatja a belépést a munkaterületre.
Sőt nem csak megtagadhatja, hanem meg is tagadja. ANTSZ bácsitól nagyon félnek, gazdasági válság alatt senki nem fog kockáztatni.
Minden attól függ, hogyan állsz a dolgokhoz, adj bele mindent majd a munkádba amikor már nem vagy beteg, és ne görcsölj ezen. :)A görcsölést ők is látni fogják, na meg az immun rendszerednek sem fog jót tenni.
Take it easy, és tegyél meg minden tőled tellhetőt, ha ezért kirúgnak, de szerintem nem fognak, akkor is nyugodt lehet a lelki ismereted, hogy te mindent megtettél, amit tudtál.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!