Ki nem varja Februar 6-7-8korul? Szep volna Valentin napra egy pozitiv teszted adni nem?
Kedves kovmag!
Gratulalok a kis babahoz, boldogsagot kivanok Neked! Elotte volt valami babara utalo jeled?
Nalam egyelore semmi, de meg messze van 10-ke. Szoritok mindenkinek, hogy baba legyen!
E.
Szia,
köszönöm szépen!:D
annyi volt, hogy a mellem sokkal jobban fájt, mint mensi előtt, és másképp is. Meg a hasam feszült, de az inkább pár napja kezdett erősebben. Nálam szerintem elcsúszott az egész ciklus is, mert a peteérést 23.-ra írta minden kalkulátor, de 18. vagy 19.-én tutira megvolt. ezért is lett hamarabb pozitív a teszt. (gondolom én)
még mindig olyan hihetetlen, tegnap a hivatalos nemvárt napján délután még csináltam egy utolsó tesztet, amin a 2. csík erősebb lett, mint a kontroll, és előbb is kijött, úgyhogy muszáj elhinnem.:) ebből is arra következtetek, hogy előbb kellett pé-nek lenni, ha már ennyire pozitív a pozitív, és ráadásul már egy hete is az volt.
Mindenkinek drukkolok és írjatok mi újság!
már többen is kérdeztétek a tesztet. nekem anyum hozza, ő laborban dolgozik, ez az a teszt, amit ott csinálnak, ha pl. elmész. Nekem eddig mindig jót mutatott, ha nem volt baba negatív volt mindig, az első babámnál 3 nappal a mensi előtt halvány pozitív, most szintén.:)
gondolok rátok csajok és megy a drukk ezerrel!
sikerült!!!!!!!!!!!!!
01-25 14:55-es válaszoló voltam!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Üdv a klubban!
:D :D :D
Sziasztok!
Nekem sajnos megjott :(, Talan a kovetkezo honapban sikerul. Ti hogy vagytok, mi van veletek?
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!