Ki nem varja Februar 6-7-8korul? Szep volna Valentin napra egy pozitiv teszted adni nem?
hát ez érdekes kérdés, mert még nem is gondoltam, hogy probléma lehet...:/
igazából szülés előtt is jelezte barnázás a mensit, de csak mióta szültem van, hogy 3 nappal is megelőzi a tényleges menstruációt. Különben a ciklusaim 28 naposak mindig. Még csak most kezdtünk élesbe próbálkozni a tesóval, szerinted ez probléma lehet? nem nagyon olvastam még ennek utána.
megint én: találtam egy ilyet:
Kérdés:
A menstruáció előtti barnás folyásról szeretnék bővebbet tudni. Mit jelent ez? Egy tervezett terhességgel kapcsolatban milyen hatása lehet? Ez ugyanis engem is érint, úgyannyira, hogy a menstruációt megelőzően 4-5 napig is fennáll, ezt követően a vérzés pedig 2-3 nap alatt befejeződik. Ez igazából eddig nem zavart, de most babavállalás előtt ez probléma lehet?
Válasz:
A menstruáció előtt és után észlelt barnás folyás nagyon egyszerű jelenség, ez is vérzés, csak olyan kis mennyiségű, hogy a vérfesték a hüvely savas vegyhatásától így átszíneződik.. Ez
teljesen természetes dolog, nem kell aggódnia miatta. Ilyen esetekben előfordul, hogy a peteérés, illetve a sárgatest működése nem teljesen szabályos, és nehezített lehet a teherbe esés. erről hormonvizsgálat révén könnyen meg lehet győződni. Ha teherbe esik, valószínűleg semmi problémát nem fog okozni ez a tünet.
Dr. Ács Nándor
Sziasztok!
Csatlakozom hozzátok, én február 9-re nem várom, remélem nem is jön. Már van egy 20 hónapos kisfiunk, aki szintén nehezen jött össze. Most ez a 5. hónapunk hogy próbálkozunk. Elkezdtem mérni a hőmet is,szerintem most vagyok félidőben, bár az internetes kalkulátorok 26-27-28-ra teszik. Drukkolok mindenkinek!!!
"Z"
Köszönöm kedves N', akkor mi tényleg egy cipőben vagyunk. ha van kedved írhatsz nekem privit is, és beszélgethetünk.
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!