Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye milyen jó lenne Valentín...

Ugye milyen jó lenne Valentín napon tudatni apával a jó hírt? :DDD

Figyelt kérdés
Még csak próbálkozunk,és van idő a nem vártig de ha jönni fog a baba,tuti megvárom a Valentín napot!!:DDD
2011. jan. 7. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Mi mindig együtt izgultunk a tesztet nézve és szerintem ez így tök jó.Teljesen mind1 milyen nap van ugyan úgy örülne.Már egy ideje próbálkozunk a tesón és ha tesztelni kell akkor együtt fogunk.

2011. jan. 7. 13:09
 2/6 Tinker Bell ***** válasza:

Én nem bírnám ki addig!

Szerintem zokon is venné, ha várnék vele pár napot vagy hetet!

2011. jan. 7. 13:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen a kivitelezés nálam is esélytelen:D

De karikor,szilveszterkor szóval tényleg mindegy de mégis:D

Ugye értitek?Bár ha ebben a hónapban megajándékoz a Jó Isten,valentin napon már az első uhs képet láthatná:)

Jaj csajok annyira jó lenne!!!!

2011. jan. 7. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekünk tavaly Valentin napon fogant tökibogyo!

Apa annak is nagyon örült! :-DDD

Tesztet együtt csináltuk. Mert én nem értettem hozzá! Ez azt irta 2-3 semain! Kiabáltam apának, hogy:

ez most mi?

Ö meg bekiabált, hogy:

2-3 gyerek! :-)

Kicsit lehültem! Aztán könnyek közt mondta, hogy:

2-3 hetes terhes vagy! :-))))

2011. jan. 7. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első januárban fogant és Valentin nap teszteltem pozit, a második meg nem akar összejönni már hosszú évek óta, de most bedühödtem mert ma megjött és nem volt karácsoni sem újévi meglepi belőle..de most nagyon bízom, hogy majd talán úgy lesz mint egyszer :))és Valentin napon dobok neki egy zebrás pisit:)Megy a drukk nektek is csajok..jajj úgy utálom már, hogy nekem mindig csak a remény marad:(
2011. jan. 7. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy álltok csajok? Lesz Valentin napi meglepi?Nálunk sajna nem, mert megjött:(
2011. febr. 7. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!