Ki nem várja a napokban? Tesztelt valaki ma reggel, Valentin-napkor?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 10:06
1/9 anonim válasza:
csütörtökre nem várom..semmi tünetem...de reménykedem:) 1. hónap:)
27 E
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Utolsónak gratulálok! :) Én is teszteltem ma, de sajna negatív :( Mára, holnapra nem várom. Lehet még baba? A hőm fent van még, pedig ilyenkor már rég leszokott menni. Szurkál a petefészkem, de semmi ilyenkor megszokott tünetem nincs. Ja Coralene-al teszteltem. Mennyire megbízható?
5/9 anonim válasza:
Nem tudom utolsó de azt mondják ha fent a hőd ak az jó jel...!
Nekem is holnap-holnaputánra vártam de megpróbáltam egyet és itt van...:)
Nekem a melleim fájnak nagyon meg a hasam alja érzékeny,remélem minden ok lesz velünk...még fel sem fogtam!
6/9 anonim válasza:
Én akartam ma reggel tesztelni,de végül lebeszéltem róla magam.Én is a napokban nem várom,bár lehet hogy később volt pém és akkor még bőven van időm. 2.clostys hónapom szerdán megyek dokihoz.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is tesztelni akartam, ez lett volna a Valanetin napi meglepi,de én is inkább amellett döntöttem, h.nem tesztelek.Félek,h. nega lesz. Nekem leszakad a mellem, a hasam fáj, mintha meg akarna jönni.
2011. febr. 14. 12:55
8/9 A kérdező kommentje:
Ja,a harmadik válaszolónak gratula a szép tesztért:):):):)
2011. febr. 14. 12:56
9/9 anonim válasza:
Kérdező teszteltél már? Én a tegnapi nega teszt után nem tudom mikor teszteljek újra, de nem jött meg ma sem. A hőm fent van még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!