Van itt kozuletek olyan, aki delutan negativat tesztelt es masnap reggel meg pozitivat? Nagyon el vagyok keseredve. Meg egy halvany pozitivnak is orulnek.
Talán később volt PÉ-d és akkor később is mutatja ki. Van, akinek amúgy is később jelzi a terhességet, elég extrém az, amit ma olvastam itt, hogy 4 nappal a nemvárt előtt (vagy 5???) pozitívat tesztelt az illető. Na, neki valszín előbb volt PÉ-je, vagy ikrei lesznek ;)
Drukkolok, hogy baba legyen, próbáld meg holnap reggel valami érzékeny teszttel.
DRUKK!
E.
szia
nekem "annó" 1hét tellett el a negatív és a pozitív teszt között.másnap doki, 4hetes volta,.szóval első teszt miért nem mutatta?
sok sikert
6,5kisfiú anyukája
nekem is ez volt! csak három nappal később lett pozitív, ne add fel, én sem hittem, hogy terhes vagyok, én ugyan ezt-azt éreztem, de már annyira rá voltunk pörögve a témára, hogy azt hittem csak beképzelem, amúgy meg nem törvényszerű mindenfélét érezni, szerintem egy pár napot várj, tesztelj, ha negatív, akkor irány a doki.
nekem is csak a reggeli lett pozitív, délután negatív volt, tényleg sokat számít és lehetőleg kevesebbet igyál, hogy minél "sűrűbb" legyen.
ha negatív marad, akkor meg irány a doki, nem állsz hormonkezelés alatt, nem lehet, hogy amiatt marad ki?
Szia
Én este pozitívat teszteltem, aztán másnap reggel negatívat, és harmadnap reggel megint pozitívat.
Most 5 hós a lányom :)
Megy a drukk..
Nagyon koszonom nektek lanyok! Annyira jo ezeket olvasni! Nagyon sokat segitettetek. Remelem babas vagyok es amiatt kesik.:) Nem allok hormonkezeles alatt a fogamzasgatlot is mar tavaly juliusban abbahagytam, hogy kitisztuljak es oktober ota probalkozunk a ferjemmel. Holnap megproballom reggeli vizeletbol, nem fogok sokat inni. Ha negativ akkor meg varok par napot es ha semmi valtozas nem lesz akkor elmegyek dokihoz mindenkeppen. Utolso valaszado: Hat nem lehetett semmi latni a pozitiv tesztet, utanna meg negativat aztan meg ismet pozitivat. :)
Megegyszer nagyon koszonom, mindenkinek boldog babavarast/babazast es a babara vagyoknak pozitiv tesztet kivanok!
Szió!
A barátnőm példája:d.u.negatívat tesztelt,el is keseredett szegény,másnap reggel az első vizeletből pedig pozitívat!
Ő sem érzett semmi tünetet,csak annyit,hogy sótlan volt neki minden!Hát azért!
Remélem pozitivat irsz nekünk!
Szoritok neked!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!