Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt kozuletek olyan, aki...

Van itt kozuletek olyan, aki delutan negativat tesztelt es masnap reggel meg pozitivat? Nagyon el vagyok keseredve. Meg egy halvany pozitivnak is orulnek.

Figyelt kérdés
Mar 5 napja kesik a mensim es most csinaltam egy tesztet ami negativ. :( Pedig annyira remenykedtem. Tenleg ennyire szamitana a reggeli vizelet? Megeri ismet megprobalni vagy semmi ertelme? Tunetmentes vagyok szinte: nem fajnak a melleim, nem is nottek, hanyingerem sincs es almos sem vagyok. Egyedul a petefeszkeimnel szurkal meg gorcsolget a hasam mar tobb mint egy hete. En mar nem is tudom mit csinaljak annyira magam alatt vagyok, hogy hihetetlen. :((
2009. febr. 18. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Talán később volt PÉ-d és akkor később is mutatja ki. Van, akinek amúgy is később jelzi a terhességet, elég extrém az, amit ma olvastam itt, hogy 4 nappal a nemvárt előtt (vagy 5???) pozitívat tesztelt az illető. Na, neki valszín előbb volt PÉ-je, vagy ikrei lesznek ;)

Drukkolok, hogy baba legyen, próbáld meg holnap reggel valami érzékeny teszttel.

DRUKK!

E.

2009. febr. 18. 19:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt es, hogy drokkolsz nekem. :) Akkor megproballom reggel megegyszer. Annyira biztos voltam benne, hogy pozitiv lesz ezert nem is vartam reggelig. Jo buta voltam. :( De igazad van lehetett kesobb pe. Szoval, meg van remeny. :)
2009. febr. 18. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem "annó" 1hét tellett el a negatív és a pozitív teszt között.másnap doki, 4hetes volta,.szóval első teszt miért nem mutatta?

sok sikert

6,5kisfiú anyukája

2009. febr. 18. 19:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedeves utolso, gratulalok a kisfiadhoz es sok boldogsagot nektek. Olyan jo olvasni, hogy masnal is elofordult. Talan nallad is egy kesoi peteeres volt. Most ebben van minden remenyem. Ha holanp reggel nem lesz pozitiv akkor varok egy hetet es megproballom megint (persze ha idokozben nem jon meg). Koszonom szepen, hogy valaszoltal.
2009. febr. 18. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ez volt! csak három nappal később lett pozitív, ne add fel, én sem hittem, hogy terhes vagyok, én ugyan ezt-azt éreztem, de már annyira rá voltunk pörögve a témára, hogy azt hittem csak beképzelem, amúgy meg nem törvényszerű mindenfélét érezni, szerintem egy pár napot várj, tesztelj, ha negatív, akkor irány a doki.

nekem is csak a reggeli lett pozitív, délután negatív volt, tényleg sokat számít és lehetőleg kevesebbet igyál, hogy minél "sűrűbb" legyen.

ha negatív marad, akkor meg irány a doki, nem állsz hormonkezelés alatt, nem lehet, hogy amiatt marad ki?

2009. febr. 18. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én este pozitívat teszteltem, aztán másnap reggel negatívat, és harmadnap reggel megint pozitívat.

Most 5 hós a lányom :)

Megy a drukk..

2009. febr. 18. 19:52
 7/13 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom nektek lanyok! Annyira jo ezeket olvasni! Nagyon sokat segitettetek. Remelem babas vagyok es amiatt kesik.:) Nem allok hormonkezeles alatt a fogamzasgatlot is mar tavaly juliusban abbahagytam, hogy kitisztuljak es oktober ota probalkozunk a ferjemmel. Holnap megproballom reggeli vizeletbol, nem fogok sokat inni. Ha negativ akkor meg varok par napot es ha semmi valtozas nem lesz akkor elmegyek dokihoz mindenkeppen. Utolso valaszado: Hat nem lehetett semmi latni a pozitiv tesztet, utanna meg negativat aztan meg ismet pozitivat. :)

Megegyszer nagyon koszonom, mindenkinek boldog babavarast/babazast es a babara vagyoknak pozitiv tesztet kivanok!

2009. febr. 18. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Szió!

A barátnőm példája:d.u.negatívat tesztelt,el is keseredett szegény,másnap reggel az első vizeletből pedig pozitívat!

Ő sem érzett semmi tünetet,csak annyit,hogy sótlan volt neki minden!Hát azért!

Remélem pozitivat irsz nekünk!

Szoritok neked!!!!!!

2009. febr. 18. 23:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Naaa, teszteltél?

Első vagyok

2009. febr. 19. 07:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves elso, sajnos meg mindig negativ. :( De jovoheten ismet megproballom. Ha akkor sem lesz pozitiv akkor irany a doki. Koszonom, hogy gondoltal ram. :) Nagyon aranyos vagy. Majd megirom ide mindenkeppen a hetfo reggeli vagy kedd reggeli teszt eredmenyet. Minden jot nektek csajok es koszi a valaszokat!!
2009. febr. 20. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!