Mi számít halvány pozitívnak és mi szellemvonalnak? Ma reggel teszteltem, de annyira halvány volt a vonal, hogy még nem merek babára gondolni!
Szia!
Az alacsony és magas hő relatív dolog. A te hőmérsékletedhez kell viszonyítani. Nekem a nem várt előtt 36,4-nél soha nem ment feljebb, így a 36,7-36,8 már magas volt, amikor jött a baba.
Ha magasabb szokott lenni normális esetben a mensi előtt, akkor lehet hogy csak a szervezeted produkál ilyen tüneteket, mert már annyira szeretnéd a babát.
Mindenesetre a következő tesztel szerintem várd meg azt amikor meg kellene jönnie és utána tesztelj egyet.
Sok sikert, szorítok!
Köszönöm! Rendszertelen a mensim, a decemberi kimaradt, és igazság szerint nagyjából mostanában kéne megjönnie. Hőt az előzőnél még nem mértem, szóval nem igazán tudom, mennyinek kéne lennie mensi előtt. De ez a 36,4 az eddigi méréseim szerint az átlaghőmnek felel meg...
Várok egy hetet, addig vagy megjön vagy a következő már izmosabb + lesz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!