Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja Valentin napra?

Ki nem várja Valentin napra?

Figyelt kérdés
Aki akar csatlakozzon??!Jó lenne meglepni apát egy + tesztel:)
2011. febr. 8. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én :) Én 2-3 napja folyamatos szurkálást érzek a petefészkeimbe, főleg a jobba meg a méhembe is. Elég sokat járok pisilni. A mellbimbóm fáj és néha belenyilal valami fájdalom a cicimbe. Gombóc van a torkomban. Egyébként semmi különös. Tünetek? Mikor tesztelsz? Hétvégén már van értelme?
2011. febr. 8. 13:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem sok tünetem van csak a mellbimbóm van beduzzadva de az nagyon meg a méhemnél szurkálódik. A hétvégén lehet tesztelek de nem akarok elkapkodni mert sok nega tesztet láttam már. De reméljük most sikerülni fog nekünk és meg tudjuk lepni a párunkat. Szebb ajándék nem is kellene.
2011. febr. 8. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
15 re nem varom. gomboc nekem is van a torkomon.
2011. febr. 10. 07:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Most nem vagyok terhes, de 2009 feb. 14- én ezt adtam a férjemnek valentin napra! Becsomagoltam és azt mondta azt hitte, hogy valami memória kártya. Kibontotta és könnyes lett a szeme!

Kívánom szívemből hogy nektek is legyen ilyen gyönyörű élményben részetek Valentin napkor!

Nagyon szurkolok nektek!!!

2011. febr. 10. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 13-ra nem várom. Egyelőre elkerülnek a szokásos menses tüneteim, de 10 hónapnyi türelem után kezd fogyni.

Az első babámra csak 2 hetet kellett várnom. Ahogy letettem a tabit azonnal terhes lettem.

A párom nem mond semmit, csak azon a héten látom kicsit szomorkásabbnak.

Szurkolok mindannyiótoknak!

2011. febr. 10. 20:33
 6/7 A kérdező kommentje:
És ki mikor fog tesztelni??
2011. febr. 12. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Még nem tudom, hogy mikor csináljak tesztet. Szerintem várok még egy hetet. HA pozitív lesz, akkor örülünk!
2011. febr. 14. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!