Ki nem varja Februar 6-7-8korul? Szep volna Valentin napra egy pozitiv teszted adni nem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 12:17
21/38 anonim válasza:
Én is kb 5-6 körülre nem várom, ez a második próbálkozós hónapunk. Ovu után 6 napra rengeteg testápolós folyásom volt, mostanra már kevesebb van, és egy nagyon kicsi pötty barna. Amúgy meg folyton elalszom! Sok babás tesztet kívánok!!
22/38 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem feb. 10 korul fog kiderulni, hogy sikerult-e. Adig is mindenkinek megy a drukk!
E.
23/38 anonim válasza:
Szia nekem is ott körül nem kéne megjönnie és a párpmnak 11.- én lesz a szülinapja Jó lenne de nem hiszem hogy lesz valami:-(
24/38 anonim válasza:
Ja és előző vagyok 14 .- én leszünk féléves házasok. Jó lenne pedig
Drukkolok mindenkinek
25/38 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem csúszott az ovum ,mert most van, így szerintem 11.e körül kell majd megjönnie. úgyhogy ma este belehúzunk:)
Drukk mindenkinek!!
"Z"
26/38 anonim válasza:
nekem pedig előbb volt, úgyhogy 3.-a, 4.-e körül kiderül. A mellem fáj, de nagyon, egyéb tünet nincs. nagyon izgulok...
27/38 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem tavaly febr. 14-én kérte meg a párom a kezem:) Csodálatos lenne, ha idén ez lenne az ajándék:)
28/38 anonim válasza:
en februar 8ra nem varom, nagyon orulnenk neki, de a Valentin napot egy felfujt, giccses unnepnek tartom...
29/38 anonim válasza:
Sziasztok! Mi lett az eredményetek? Én 9-10-re nem várom. De már nagyon izgulok, nekünk az első lenne.Esténként hányingerem van, és szurkál a hasam is. Ti éreztetek ilyet? Ez jó?
30/38 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem van már 2 egyértelmű, erős pozitív tesztem! 3 napja még halvány volt, de a mostani már megkérdőjelezhetetlen. Nagyon-nagyon örülök. :D
drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!