Vannak rajtam kívül akik tegnapra nem várták és még nem is jött meg? Hogy vagytok? Teszt?
Azt szokták mondani,hogy amíg nem jön meg van remény és igen,van olyan amikor a teszt nem mutatja ki a terhességet csak jóval az elmaradt mensi után!A doki látni fogja uh-n mi a helyzet odabent és akkor már okosabb leszel!
Majd írd meg mit mondott!Drukkolok,hogy a következő teszt már mutassa azt a második csíkot!!!
Ma voltam dokinál meg reggel csináltam egy tesztet az pozitív lett:)
Azt mondta a doki hogy sok mindent nem lát..mert vagy kezdődő terhesség vagy méhen kivül,ugyhogy hnap megyek hcg vérvételre hogy ezt kizárjuk..
Azt mondta nem hiszi hogy az mert a 50 es érzékenységű clear blue még nem mutatta ki csak a 10 es érzékenységű ezért valószínűleg alacsony még a hcg szintem:)
majd holnap kiderül azt mondta ne féljek ez rutin vizsgálat...
azért kicsit tartok tőle:(
Szia utolsó!
Na mi volt a vérvételen?Remélem az is pozi és ott a baba jó helyen!!!Lehet később volt ovud és azért kevés a hcg nameg a doki is azért nem látott semmit!
Írj mi van veled!Szorítok!!!
Szió:)
most az van hogy jó a hcg szintem de mennem kell holnap megint hogy emelkedik e rendesen:)
Csütön megint UH és ha nem látnak semmit akkor sem, akkor be kell feküdnöm megfigyelésre:((
A szívgörcsöt hozza rám folyton:)
Remélem minden jó lesz:)
A 3. héten látni kéne már a petezsákot?
köszi a szoritást:))puszi
Szia!
Hát semmi nem egyszerű ugye!Ha jó a hcg szint az már fél siker!!!Gondolom nehéz de ne idegeskedj mert azzal nem teszel jót!!!
Próbálj meg csak a jóra gondolj és minden rendben lesz!!!!
Az,hogy kinek mikor látszik uh-n a baba változó mert nem mindegy a ciklus melyik napján fogant!!!
Remélem a köv.uh-n megnyugtatnak és minden jól fog alakulni!!!
Írj mi lett az eredmény és ne gondolkodj rossz dolgokon!
Kitartás!!!
Puszi
Hello:)utolsó vagyok(Manó)
6 hetes vagyok láttuk már ultrahangon dobogott a kis szíve:)
Majdnem minden rendben van,van egy kis hematoma a méhembe,de az felszívodik állitólag..kaptam utrogestant ami úgy kiütött hogy nem bírtam mozogni,úgyhogy azt abba kell hagynom:)
Szedek B6 ot..úgy néz ki haladunk:)
Ti hogy vagytok?
puszi
Szia!!!
Nagyon örülök,hogy rendben van minden!Hallottam már én is,hogy a haematoma a terhesség alatt felszívódik így tényleg ne aggódj mert nem lesz semmi baj!!!:)
Nagyon jó érzés lehetett hallani a szívecskéjét mert bár még nem tudom de talán az ember akkor fogja fel igazán,hogy már nincs egyedül!
Most én is be lelkesedtem mert barátnőm akiknek már hat éve nem sikerült a baba öt hetes terhes egy termékenységet segítő síkosító közreműködésével amiből kettőt mi is kaptunk így most rendeltem még egy dobozzal belőle+ovu teszteket,el kezdtem megint szedni a gravidát és mellé E-vitamint férjem multivitamint úgyhogy nagyon optimista vagyok!
Biztos ami biztos azért köv.héten megint neki indulunk a vizsgálatoknak de nagyon bízom benne,hogy már nem kell végig járni!!!
Vigyázz magatokra és írj azért mi van veletek!!!
Én is jelentkezem ha lesz fejlemény!
Remélem hamarosan mert most vagyok a ciklusom 5.ik napján és nagyon bízom ebben a hónapban!
Puszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!