Vannak rajtam kívül akik tegnapra nem várták és még nem is jött meg? Hogy vagytok? Teszt?
Hali csajok!
Éjszakás voltam és délután úgy keltem,hogy nekem ez a hónap sem hozott sikert!Még mindíg nem jött meg de a melleim már nem fájnak és bár fogtam fel pisit de nem is teszteltem mert úgy érzem felesleges lenne!
Veletek mi a helyzet?Van már valami fejlemény valakinél?
Remélem nagyobb sikerrel jártok mint én!
Írjatok ám mi újság mert azért nektek még szurkolok!!!!
Puszi!
Sajnalom.En holnap reggel akarok tesztelni, csak nagyon felek a negativtol:(
De hatha...remelem.
Én is csatlakoznék itt a reménykedő táborhoz:)))
Tegnap kellett volna megjönnie..de még nem jött(lekopogom)
Első teszt negatív lett utána halvány pozitív aztán megint negatív..
Menzi fájdogálásom van 2 napja..5 percenként rohanok ki a vécére hogy megnézzem hogy megjött e..:))
Hányingerem van reggel és este is..bár sokan mondták ez még korai lenne 3 hét után(jah amúgy nekem 25 napos kb a ciklusom)
Igazából nagyon szeretnék babát:)peteéréskor együtt voltunk és amikor lehetett:)nagyon reménykedek:)
És szurkolok nektek:))írjatok hogy kinek lett pozitiv:)
Utolsó kommentelő:)
Viszont a mellem egyáltalán nem fáj:(((
Bár anyu azt mondta amikor velem volt terhes neki sem fájt..
sőt mikor megjön előtte sem szokott fájni a mellem...nem tudom ez mennyire törvényszerű hogy mindenkinek fáj és az már biztos jel:(
Sziasztok!
Kiestem a táborból!:(((Reggelre erős görcsöléssel ismét nagylány lettem!Délután beszélek a nődokimmal és remélem jövő héten tudok menni átjárhatóságira,hátha utána nagyobb lesz az esélyem és hát lehet pont ott van a baj így meg aztán hiába várom a csodát!!!
Nektek viszont szurkolok,hogy sikerüljön és várom a pozitív teszteket!!!:)))
14:55-ös válaszoló vagyok
Én kedden d.u.-án csináltam egy tesztet,ami halvány pozitív lett...
Szerda reggel megismételtem egy másik fajtával,és az már határozott,erősebb pozitív volt:))
Pedig nem is számítottam rá,azt hittem,csak vaklárma lesz:)
De viszont mióta teszteltem,nem fáj a hasam,a melleim annál inkább...
Mindenkinek pozitív teszteket kívánok!
És ne adjátok fel!:)
Utolsó!
Gratulálok!!!Nagyon boldog babavárást és jó egészséget nektek!!!
Az elso valaszolo vagyok, szombaton megjott :( Hatha lekozeleb...
A kismamanak pedig gratulalok!Sok boldogsagot a babahoz!!!!
Szia Első-utolsó!:)
Remélem azért nem csüggedsz!!!Tudod minden hónap egy új esély és mi is sorra fogunk kerülni!!!!!
Kitartást és mihamarabbi sikereket neked is!!!
Szia!
"01-19 22:41" es vagyok:)
Hát én csajok tegnap clear blueval negatívat teszteltem,viszont azóta sem jött meg..a melleim egyfolytában fájnak és egyre jobban..hányingerem is van..elég fura...az lehet hogy nem mutatja ki a teszt és mégis terhes vagy?
3 és fél hete volt meg a menstruációm.(21-22 naposak a ciklusaim) mindig rendszeres inkább előbb jön meg mint később...
Csütörtökön megyek orvoshoz kicsit félek,igaz terhesség előtt voltam pont uh-án és azt mondták teljesen egészséges a méhem..
Ugyhogy nem tudom mitől maradhatna még el a menzeszem ha eddig 9 év alatt pontos volt:(
Ti hogy vagytok vele?szerintetek van még remény?
az előző teszt halvány pozi volt...de utána volt ez a clear blue nega:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!