Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak rajtam kívül akik...

Vannak rajtam kívül akik tegnapra nem várták és még nem is jött meg? Hogy vagytok? Teszt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 10:47
1 2 3
 1/27 anonim válasza:

Szia.tegnapra nem vartam es meg ma se jott:) de ami elkeserit, hogy ma kb egy fel oraja teszteltem es neg. lett:( nem tudom mennyi az eselye, hogy csak van baba?Fajdogal a hasam neha es a mellem is.

Teszteltel mar?

2011. jan. 18. 12:11
 2/27 anonim ***** válasza:
Én mára nem vártam és reggeli teszt nega. :( Menzinek semmi előjele nincs, jól vagyok, és nekem mindig szögre pontosan 30 naposak a ciklusaim. Mi lehet ::??::
2011. jan. 18. 12:32
 3/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Azt hiszem ugyanabban a cipőben járunk!Én is teszteltem reggel aztán kb.fél órája megint!Düllednek a szemeim de semmi bíztató!Melleim nekem is fájdogálnak és a hasam is fura!Azt már szerintem csak beképzelem,hogy néha el kap a rossz közérzet!Tegnapelőtt este erősen azt éreztem,hogy már meg is jött de azóta sincs semmi!

Annyira rossz ez a bizonytalanság!Már négy éve várok hiába és kb.egy hete írt sógornőm,hogy azt álmodta,hogy terhes vagyok és ezt biztosan a két hónapja meghalt anyukája üzente meg neki álom formájában!

Tudom hülyeség de csak ezért bízok ennyire és hát még nem is jött meg!!!

Nem tudom meddig szívat a testem!!!

Azért bízzunk mert ugye mig nem jön meg van remény!!!

2011. jan. 18. 12:33
 4/27 A kérdező kommentje:

Második!

Üdvözöllek téged is a táborban!!!

Bízzunk együtt,hogy ez már végre a mi hónapunk!!!

2011. jan. 18. 12:36
 5/27 anonim válasza:
Miota itt olvasgatok mar egy jo parszor elkapott a siras, latvan nehany valaszt, hogy "teszteltem es pozitiv", nem rosszindulatu az irigysegem, mert orolok nekik, de faj, hogy miert nem mondhatom ezt en is.Hat bizakodom es hatha BABA:)
2011. jan. 18. 12:50
 6/27 A kérdező kommentje:

Hidd el nem vagy egyedül ezzel az érzéssel!!!

Én már tényleg percenként nézem a tesztem hátha egy kis reményvonalka megjelenik rajta,olyan minta azoknak akik tesznek fel képeket és én bármit meg adnék azért a vonalkáért amiben kételkednek!!!

Ez a mi formánk de ne add fel!!!

Még semmi nincs veszve!

2011. jan. 18. 13:01
 7/27 anonim válasza:
Igen, en is vegigbongesztem a kepeiket.De nem tudunk mit tenni, varunk.... marad a remenykedes :)
2011. jan. 18. 13:12
 8/27 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem vártam,azóta sem jött meg,de menszi szerű görcseim vannak,a melleim nagyon fájnak.

Tesztet még nem mertem venni,mert nem szeretnék csalódni,ha mégsem baba van a dologban.

Mi aug.óta próbálkozunk a tesóval,és érdekes,hogy előtte napra pontos volt,azóta viszont volt,hogy már 4 napig is késett.

Igaz,akkor nem fájt így a hasam...

2011. jan. 18. 14:55
 9/27 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Én azért a helyedben biztosan csinálnék egy tesztet mert négy nap késés mell és has fájdalom lehet bíztató és hát azért négy nap után ha van baba akkor már kell lenni második csíknak ha csak halványan is!!!

Szurkolok mindanyiunknak!

2011. jan. 18. 15:15
 10/27 anonim válasza:

Sziasztok!Tesztelt-e mar ma valaki?

Utolso elotti, irj ha csinalsz tesztet.

Varjuk az eredmenyt :)

2011. jan. 19. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!