Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Emlékeztek még rám? Bízzatok,...

Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!

Figyelt kérdés

Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....

Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!

Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm

Ez voltam én...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. dec. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A nagy meleg az tényleg elfáraszt, nem hittem volna. Ebből a szempontból nehezebb, mint télen babát várni. Próbálok napközben kicsit pihenni, lábaimat feltámasztani, de azért a sok pihenés mellett aktív is maradni.

Éppen ma lettek meg az újabb laborjaim,és minden a legnagyobb rendben!!! Annyira örülök neki!

Még egyszer köszönöm az érdeklődést, és bókokat :) Mindenképpen tájékoztatlak a a baba érkezéséről :)

2011. máj. 24. 17:04
 42/45 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Tényleg nagyon megérdemelnéd, hogy aggodalmak nélkül, boldogan élj, olyan egyszerű kedves csajszi vagy. Na de már nincs sok hátra a várandósságból......kitartás.

Hát igen.....a meleg. Engem nem terhesen is kicsinál.

Vigyázz magadra és picire

Szia: Anett

2011. máj. 24. 18:50
 43/45 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm! Már csak egy hetem van itthon, és irány a kórház :)
2011. jún. 6. 10:13
 44/45 anonim ***** válasza:
Máris? Befektetnek előbb, vagy hogyhogy?
2011. jún. 6. 12:38
 45/45 A kérdező kommentje:
Minden o.k. Így "egyeztünk meg", 30.hetet már kórházban töltöm. Csak a biztonság kedvéért.... de komolyan mondom, még ezt is várom :) Akkor úgy érzem befordultam a célegyenesbe.
2011. jún. 6. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!