Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!
Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....
Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!
Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm
Ez voltam én...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Köszönöm szépen!
A nagy meleg az tényleg elfáraszt, nem hittem volna. Ebből a szempontból nehezebb, mint télen babát várni. Próbálok napközben kicsit pihenni, lábaimat feltámasztani, de azért a sok pihenés mellett aktív is maradni.
Éppen ma lettek meg az újabb laborjaim,és minden a legnagyobb rendben!!! Annyira örülök neki!
Még egyszer köszönöm az érdeklődést, és bókokat :) Mindenképpen tájékoztatlak a a baba érkezéséről :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Tényleg nagyon megérdemelnéd, hogy aggodalmak nélkül, boldogan élj, olyan egyszerű kedves csajszi vagy. Na de már nincs sok hátra a várandósságból......kitartás.
Hát igen.....a meleg. Engem nem terhesen is kicsinál.
Vigyázz magadra és picire
Szia: Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!