Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Emlékeztek még rám? Bízzatok,...

Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!

Figyelt kérdés

Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....

Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!

Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm

Ez voltam én...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. dec. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok és kitartást minden gyermekre áhítozónak. Nekünk 2,5 év után sikerült a kisfiunk, úgy hogy semmi problémánk nem volt, egyszerűen csak nem akart jönni. Mégegyszer gratulálok és nagyon boldog karácsonyt.
2010. dec. 22. 19:22
 22/45 anonim ***** válasza:

Háát a történet amit leirtál ,nagyon szomoru,könnyeimet még most is törölgetem.Minden elismerésem Neked/Nektek hogy "tuléltétek" a dolgot.Szivböl,Gratulálok,és kivánok nagyon sok Boldogságot,eröt és egészséget Nektek ,és kicsi babocátoknak.Hireket természetesen Várom/Várjuk.

Kellemes Karácsonyi ünnepeket Kivánok Nektek.Vick

2010. dec. 22. 20:09
 23/45 anonim ***** válasza:
Jól vagy kismama? Minden oké? Hogy viseled a terhességet?
2011. jan. 12. 17:35
 24/45 A kérdező kommentje:
Jaj de nagyon kedves vagy :) Köszönöm jól viselem. Kicsit stresszes, de alapvetően nyugodt vagyok, és bizakodó. Néha még magam is meglepődök, hogy terhes vagyok :) Talán egy önkéntelen védekezés, hogy "nem akarok" róla tudomást venni, félelem... nem tudom. Érdekes nyugodt vagyok, csak valahogy mintha nem merném magam bele élni. Pedig bele kell, éreznie kell, a picibabának, hogy nagyon várok rá! Rengeteg vizsgálat van, és lesz is, de ez van. Köszönöm hogy gondoltál rám!!! Te is kismama vagy? Szép napot.
2011. jan. 14. 19:09
 25/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy írtál. Nem vagyok kismama most, csak a Te "történeted" nagyon megfogott, sokszor eszembe jutsz, és mindaz, amin keresztülmentél. Én tavaly voltam állapotos, amikor a tragédiádat megosztottad velünk. Kérdésed kiírása utána másfél hónappal született meg a Kislányom.

Merj hinni, és ne félj semmitől............biztos vagyok abban, hogy most jobban figyelnek Rátok, nem lesz semmi baj. Hipp-hopp elszaladnak majd a várandós hónapok, és azt veszed majd észre, hogy már a karodban van a babád.

A kisbabád biztosan érzi, hogy nagyon várjátok, nagyon szereted. Rendben lesz minden.

Ha nem veszed tolakodásnak, akkor majd időnként írnék, hogy hogy is vagytok.

Jó egészséget kívánok, és csak előre nézni. :-)

2011. jan. 15. 08:03
 26/45 A kérdező kommentje:
Szívesen veszem az érdeklődést! Tényleg nagyon örülök neki! Köszönöm
2011. jan. 16. 13:55
 27/45 anonim válasza:

Kedves Petra-alais Sztárszki!:)

Gratulálunk, és nagyon nagyon szurkolunk nektek, biztosan minden rendben lesz, mert rendben kell lennie!

Aztán ha megszületik, majd jól elmeséljük neki mennyit ücsörögtünk a kocsidban a Kandó környékén,hogy miket műveltünk a KPK színpadán, és hogy

és hogy somford-somfordáltunk hajnalban a metróban:DDD

Puszi, Anita-alias Háccs és Nikolett az egyik Racsni a 4 közül :)

2011. febr. 25. 00:23
 28/45 A kérdező kommentje:
NNNNa jól van már!!! Hogy találtatok rám?! Én a terhesség alatt írtam ide néha-néha, aztán miután ez történt.... itt találtam rá egy nagyon jó barátnőmre, mármint itt ismertem meg :) Most meg ti :) Egy hónap múlva megjelenik egy könyvem, majd szólok Nektek... hátha érdekel :) Hogy vagytok, mi újság? Én már a 15. hetet taposom...
2011. febr. 25. 19:09
 29/45 anonim válasza:

:)))

Anita ismert rád, aztán kérdeztem tegnap Pannit hogy tényleg babás vagy-e, és igen és ez szuper!:)

Meg a könyv is, és tényleg érne mr valami tali:)

Hozzuk össze!

(Enyém lányom már 2 éves elmúlt, szinte hihetetlen, Anitáéké pár nap múlva 2:)

pussz

Niki

2011. febr. 25. 20:28
 30/45 A kérdező kommentje:
Nnna, tök jó! Tényleg összehozhatnánk valamit :) Pannival szoktam kommunikálni, meg néha-néha találkozni. Utoljára valamikor karácsony előtt láttam. Na de ne itt levelezzünk :) Valamikor tavasszal találkozzunk!!
2011. febr. 26. 16:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!