Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!
Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....
Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!
Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm
Ez voltam én...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Háát a történet amit leirtál ,nagyon szomoru,könnyeimet még most is törölgetem.Minden elismerésem Neked/Nektek hogy "tuléltétek" a dolgot.Szivböl,Gratulálok,és kivánok nagyon sok Boldogságot,eröt és egészséget Nektek ,és kicsi babocátoknak.Hireket természetesen Várom/Várjuk.
Kellemes Karácsonyi ünnepeket Kivánok Nektek.Vick
Szia!
Örülök, hogy írtál. Nem vagyok kismama most, csak a Te "történeted" nagyon megfogott, sokszor eszembe jutsz, és mindaz, amin keresztülmentél. Én tavaly voltam állapotos, amikor a tragédiádat megosztottad velünk. Kérdésed kiírása utána másfél hónappal született meg a Kislányom.
Merj hinni, és ne félj semmitől............biztos vagyok abban, hogy most jobban figyelnek Rátok, nem lesz semmi baj. Hipp-hopp elszaladnak majd a várandós hónapok, és azt veszed majd észre, hogy már a karodban van a babád.
A kisbabád biztosan érzi, hogy nagyon várjátok, nagyon szereted. Rendben lesz minden.
Ha nem veszed tolakodásnak, akkor majd időnként írnék, hogy hogy is vagytok.
Jó egészséget kívánok, és csak előre nézni. :-)
Kedves Petra-alais Sztárszki!:)
Gratulálunk, és nagyon nagyon szurkolunk nektek, biztosan minden rendben lesz, mert rendben kell lennie!
Aztán ha megszületik, majd jól elmeséljük neki mennyit ücsörögtünk a kocsidban a Kandó környékén,hogy miket műveltünk a KPK színpadán, és hogy
és hogy somford-somfordáltunk hajnalban a metróban:DDD
Puszi, Anita-alias Háccs és Nikolett az egyik Racsni a 4 közül :)
:)))
Anita ismert rád, aztán kérdeztem tegnap Pannit hogy tényleg babás vagy-e, és igen és ez szuper!:)
Meg a könyv is, és tényleg érne mr valami tali:)
Hozzuk össze!
(Enyém lányom már 2 éves elmúlt, szinte hihetetlen, Anitáéké pár nap múlva 2:)
pussz
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!