Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Emlékeztek még rám? Bízzatok,...

Emlékeztek még rám? Bízzatok, higgyetek, mindig van remény!

Figyelt kérdés

Annyira, de annyira sokat segítettek Nekem az elmúlt időszakban, válaszoltatok türelmesen a sokadik bugyuta kérdésemre is, megnéztétek sokadszorra is a görbém,.....

Ma reggel egyértelmű pozitívat teszteltem, és nagyon boldog vagyok!

Szeretném megosztani Veletek is, hogy lássátok mindig van remény! Hogy a rossz után már csak jó jöhet! Hogy nem szabad feladni!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Köszönöm

Ez voltam én...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. dec. 22. 09:49
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát az Isten áldjon meg és segítsen téged is és a babádat is!

Gratulálok!

2010. dec. 22. 09:55
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén gratulálok!! Megkönnyeztem amit belinkeltél... Nagyon-nagyon sok boldogságot és egészséget!! Úgy látszik Jézuska nagyon megszánt bennünket, mert ahogy olvasom, rengetegen teszteltek pozit a napokban. Nekünk ICSI-t javasoltak 2 hónappal ezelőtt, semmi esélyt nem láttak az orvosok a spontán terhességhez, mégis ma teszteltem halvány pozit. 1 millió alatti spermaszámmal...a mi kis karácsonyi csodánk... :)))
2010. dec. 22. 09:59
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom az előzményeket :(
2010. dec. 22. 10:17
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Jaj Istenem!Gratulálok!Sok erőt,egészséget kívánok!Boldog problémamentes terhességet!
2010. dec. 22. 10:19
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

hihetetlen ami veled történt és csodállak amiért ilyen erős vagy!Nagyon megérdemled,hogy boldog légy!Szívből kívánom,hogy minden rendben legyen veletek!Biztosan így lesz!:) puszi

2010. dec. 22. 10:27
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
BOLDOG KARÁCSONYT!!!! :))))
2010. dec. 22. 10:30
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Amit átéltél a korábbiakban az szörnyű lehetett, nagyon sajnálom. De nagyon szeret téged a Jóisten, mert most ismét babát vársz! A soraid közül sok szeretetet érzek, maradj is ilyen. Sok erőt és egészséget!
2010. dec. 22. 10:31
 8/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Szivbol GRATULALOK, megerdemled, hogy vegre boldog legyel!

Vigyazz anagyon magadra es a kisbabatokra. Boldog babavarast es boldogsagot!

E.

2010. dec. 22. 10:32
 9/45 anonim ***** válasza:
Köszönjük, hogy leírtad! Szívből kívánok Nektek nagyon sok boldogságot! Remélem együtt kismamáskodhatunk, bár én még nem teszteltem, várok, hátha csak késik....
2010. dec. 22. 10:35
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Végigolvastalak és még most is a könnyeimmel küszködök.

Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy a sors a szeretet ünnepe közeledtével kárpótolt benneteket. Remélem minden a legjobbak szerint alakul! Sok boldogságot és nyugodt babavárást! A legjobbakat kívánom nektek! Imádkozni fogok értetek.

2010. dec. 22. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!